Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Καινούργιου απαντά στη Κορομηλά – «Δεν θέλω να φτάσω να είμαι τόσο πικρόχολη»

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε live της Δέσποινας Καμπούρη στο Instagram, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά και αν την έχουν στεναχωρήσει οι πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου.

 

 

 

«Είπα μέσα μου, δεν ξέρω όταν περάσουν τα χρόνια τι θα έχω καταφέρει, ποτέ μπορεί να μην κάνω την καριέρα της Κορομηλά ή της Μενεγάκη, δεν έχει σημασία… Αυτές οι γυναίκες είναι πάρα πολύ σπουδαίες. Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να φτάσω σε σημείο να βγαίνω να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη.

 

 

 

 

Έδωσε μια συνέντευξη στην οποία είπε τόσο ωραία πράγματα για τη ζωή της και όλοι έμειναν σε αυτά που είπε για την Καινούργιου. Κατάλαβες τι σου λέω; Κρίμα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

 

Συγκεκριμένα, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από τη Ρούλα Κορομηλά να σχολιάσει την Κατερίνα Καινούργιου, εκείνη απάντησε: «Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να το δουλέψει πολύ. Να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη.

 

 

 

 

Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι, απ’ ό,τι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Βέβαια χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου