Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Απαγορεύεται αυστηρά η κριτική στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Όσοι τα τελευταία χρόνια έχουν επιχειρήσει να γράψουν οτιδήποτε επικριτικό για την «Εφημερίδα των Συντακτών», σε ελάχιστο χρόνο βρίσκονται αντιμέτωποι, είτε με διαδικτυακό ξεφτίλισμα, είτε την επόμενη με έντυπο διασυρμό.

 

Επί της ουσίας απαγορεύεται κάθε αρνητικό σχόλιο για το ιερό δισκοπότηρο του ελληνικού τύπου. Και μετά από λίγο καιρό μετά τα πρόχειρα χτυπήματα, ακολουθούν και τα δισέλιδα απο την αγαπημένη του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Άντα Ψαρά. Το «δρομολόγιο» του διασυρμού σχεδόν το ίδιο, λες και ζούμε σε περιόδους που θα πρέπει να ζητάμε την άδεια για ασκήσουμε κριτική.

 

Φυσικά κανεις, ούτε σιγά σιγά και οι αναγνώστες, δεν ασχολούνται με τις αμπελοφιλοσοφίες των Συντακτών, που στην προσπάθεια τους, να συμμαζέψουν τα ασημάδευτα, προσφεύγουν σε τυποποιημένες κορόνες περί εφοπλιστών και νταβατζήδων, ενώ μας θυμίζουν σε κάθε ευκαιρία πόσο ανεξάρτητοι είναι.

 

Επειδή κανεις δεν θέλει να τους κλείσει, γιατί έχουν ιδιαίτερη πλάκα κάθε πρωί, ας αφήσουν τους αόρατους εχθρούς που τους κυνηγούν και ας ασχοληθούν σοβαρά με την αδιέξοδη επιχειρηματική τους πραγμστικοτητα. Γιατί τα έλεγαν και στην Ελευθεροτυπία (οι ίδιοι) ώσπου ενα βράδυ την έριξαν στα βράχια.

 

 

Αυστηρή υποσημείωση.: Εκτός απο τις μετακινήσεις των πολιτών, απαγορεύεται αυστηρώς κάθε αναφορά στις χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις της «ΕΦ. Συν», στο γεγονός ότι άρχισε να ζορίζεται το ταμείο της εφημερίδας μετά την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και φυσικά ότι εκμεταλλεύθηκε την νομοθετική ρύθμιση, βάζοντας στο 800αρι τους περισσότερους εργαζόμενους. Όλα αυτά απαγορεύονται αυστηρά, χωρίς την προηγούμενη άδεια, απο την παρέα της Αντας Ψαρά 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου