Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Απρίλιος στην COSMOTE TV: νέο pop-up κανάλι με back2back ταινίες της Disney

Ο Απρίλιος ξεκινά στην COSMOTE TV με πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει δημοφιλή blockbuster, αγαπημένες κωμωδίεςβιογραφικές και βραβευμένες παραγωγές.

 

 

 

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMA έρχεται και η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του φετινού χειμώνα Ευτυχία, μία συμπαραγωγή της COSMOTE TV, με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη στον ομώνυμο ρόλο και ένα καστ καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών.

 

 

 

Ο Απρίλιος στην COSMOTE TV είναι πλούσιος και σε παιδικό πρόγραμμα, καθώς οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, αλλά και να μεταφερθούν στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τις ταινίες που θα προβάλλονται καθημερινά στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA Disney Princess που ξεκινά το Σάββατο 4/4.

 

 

Επίσης, για όλο τον μήνα, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους οσκαρικούς τίτλους για ενοικίαση, όπως 1917 και Jojo Rabbit.Οι ταινίες των COSMOTE CINEMA καναλιών, αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμες για ετεροχρονισμένη θέαση μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

 

 

 

Επίσης, οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV έχουν ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στο είδος ταινιών που τους ενδιαφέρει, αφού με  τη χρήση artificial intelligence, η υπηρεσία τους κάνει προτάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης που έχουν.

 

 

 

 Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, καθώς με τη δημιουργία παιδικού προφίλ ανοίγει ένα πιο φιλικό και απλοποιημένο μενού, στο οποίο μπορούν να πλοηγούνται και να βρίσκουν εύκολα τις σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων που θέλουν. Το μενού διαθέτει υπηρεσία γονικού ελέγχου, ώστε ο γονέας/κηδεμόνας να μπορεί να θέσει περιορισμούς ως προς τη θέαση του περιεχομένου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00