Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

 

-Ισχυρό στίγµα στην ενηµέρωση για τις εξελίξεις σχετικά µε τον κορονοϊό δίνει η εκποµπή «Mega Magazino», µε τους Θανάση Φουσκίδη και Ανδρέα Παπαδόπουλο, η οποία πλέον ξεκινά στις 9 το πρωί και έχει διάρκεια δύο ώρες.

 

 

-Αν και είναι νωρίς να πάρει αποφάσεις για τη νέα σεζόν, ο ΣΚΑΪ δίνει έχει δώσει ήδη το πράσινο φως στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και στο Big Brother το οποίο πιστεύει πολύ και πάγωσε λόγω της κατάστασης που ζούμε.

 

 

  • Έπαψε να υπάρχει κάθε ενδιαφέρον για τον τίτλο της ιστορικής «Απογευματινής»

 

 

-Το Dancing with the Stars θα παρουσιάσει του χρόνου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Star. To κανάλι  δεν έδωσε την παρουσίαση στην Βίκυ Καγιά γιατί δεν μπορεί να είναι σε τρία protject  ταυτόχρονα καθώς  και  την επόμενη σεζόν θα  τη δούμε στο Shopping Star αλλά και στο GNTM.

 

-Σε ελεύθερη κυκλοφοριακή πτώση βρίσκονται  «Espresso» και «∆ημοκρατία» του Ομίλου Φιλιππάκη

 

-Σε οικονοµικό αδιέξοδο οδηγούνται τα κοµµατικά media του ΣΥΡΙΖΑ, µε την «Αυγή» να οδεύει προς µηδενισµό πωλήσεων.

 

ΑΞΙΖΕΙ: Εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας ψάχνει τρόπο να πάρει την επιδότηση από το κράτος και ακολούθως να «βαρέσει κανόνι». Μάλιστα, θα το χρεώσει από τη μια στον ιό και από την άλλη στην κυβέρνηση.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Προβληματίζονται οι εκτυπωτικές μονάδες που έχουν ως πελάτη τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Ιωάννη Φιλιππάκη. Και καλά κάνουν, αφού πλέον οι τελευταίες εξελίξεις επιτείνουν τα πολλά και σωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εν λόγω εκδότης.

 

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των στοιχείων όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας στο Μητρώο Επιχειρήσεων του Τμήματος Ελέγχου Διαφάνειας από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

 

-«Πάγωσαν» οι περισσότερες επιχειρηματικές προσπάθειες που είχαν ξεκινήσει είτε στο Διαδίκτυο είτε στον Τύπο. Πλέον, το ζητούμενο στην πιάτσα είναι πόσοι (και ποιοι) θα εξέλθουν από την κρίση.

 

-Στην αναστολή ακόμα δύο περιοδικών προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, οι οποίες «μαζεύονται» για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα της κρίσης.

 

-Στην εφηµερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» άλλαξε ο CEO, αφού στη θέση του Μιχάλη Αλεξανδρίδη τοποθετήθηκε ο κ. Καραµόσχος, ο οποίος είναι και µέτοχος.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου