Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Παράσημο για Χαρδαλιά η επίθεση εις βάρος του από «Αυγή» -«Δημοκρατία»

Η συντονισμένη βρόμικη επίθεση από την ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ “Αυγή” και από τα κρυφο-ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ μέσα του Φιλιππάκη (“Δημοκρατία” – “Εστία”) σε βάρος του “Στρατηγού” της μάχης κατά της Πανδημίας Νίκου Χαρδαλιά, αποτελεί ίσως και το πιο σημαντικό παράσημο για τον ίδιο.

 

 

Οι ορδές της  “Μαύρης Διεθνούς” της Αντιμνημονιακής αλητείας του 2013, που έφερε τον εσμό του ΣΥΡΙΖΑ και των Ψεκασμένων  στην Εξουσία, επιχειρεί να επανασυσταθεί στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας.

Τώρα, οι Σβέρκοι και οι Κωττάκηδες  πυροβολούν με πρωτοφανές μένος τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο οποίος με την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και την ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ που απαιτεί ο θεσμικός του ρόλος, υλοποιεί κατά γράμμα και χωρίς καμιά παρέκκλιση την  Κυβερνητική πολιτική.

 

 

Η οποία όχι μόνο έχει αποδώσει – αποτελούμε πλέον παράδειγμα προς μίμηση σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο – αλλά έχει αποτρέψει και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εκατοντάδες θανάτους στην χώρα μας.

 

 

Φανταστείτε δηλαδή πως θα αντιδρούσε όλη αυτή η ΑΛΗΤΕΙΑ εάν ΔΕΝ τα κατάφερνε η Κυβέρνηση, και τα στρατιωτικά καμιόνα μετέφεραν σωρηδόν τα πτώματα Ελλήνων από τα νοσοκομεία – όπως συμβαίνει στην γειτονική Ιταλία..

 

www.lykavitos.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου