Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mεγάλη πτώση στα ημερήσια φύλλα των εφημερίδων

Πτώση που προσεγγίζει το 30% καταγράφουν, σύμφωνα με πληροφορίες οι πωλήσεις των ημερήσιων φύλλων, τα οποία, όπως φαίνεται, έχουν πληγεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο από την κρίση του κοροναϊού.

 

Η εν λόγω πτώση εστιάζεται σε δύο λόγους.  Ο ένας, που είναι και ο βασικότερος, έχει να κάνει με το γεγονός, ότι οι αναγνώστες των εντύπων, που κατά κοινή παραδοχή είναι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι, αποφεύγουν να προσεγγίσουν τα σημεία πώλησης, δεδομένου του γεγονότος ότι εμφανίζονται ιδιαίτερα ευάλωτοι έναντι της νόσου.

 

Μετά την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, αυτό έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολο, αφού δεν έχουν επιχείρημα για να πάνε στο περίπτερο και να αγοράσουν εφημερίδα.

 

Το δεύτερο πρόβλημα, έχει να κάνει με τη μείωση των σημείων πώλησης, που έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της μη κυκλοφορίας των πολιτών.

 

Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρητικό μείγμα για τον ήδη χειμαζόμενο κλάδο των εφηερίδων.

 

Μάλιστα εκεί όπου τα στοχεία οδηγούν σε αδιέξοδο, είναι στις αθλητικές εφημερίδες των οποίων η πτώση ξεπερνά το 70%, εξαιτίας βεβαίως και της ανύπαρκτης αθλητικής δραστηριότητας των τελευταίων εβδομάδων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου