Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο «MEGA Mag»

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μίλησε στο «MEGA Mag» για την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει όλο τον πλανήτη, αλλά και για τους εορτασμούς που προγραμματίζονται για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

 

Όπως τόνισε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη αναφέρθηκε στην αλλαγή του τρόπου ζωής όλων των πολιτών στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σημειώνοντας ότι σε όλους υπάρχουν αισθήματα φόβου και αγωνίας.

 

«Η σημερινή ημέρα που κανονικά είναι ημέρα παρελάσεων, μας βρίσκει διαφορετικά, σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αλλά μας βρίσκει ενωμένους, υπεύθυνους και πειθαρχημένους» πρόσθεσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επαινώντας γιατρούς, νοσηλευτές, καθώς και τα σώματα ασφαλείας για τη δουλειά που κάνουν αυτές τις κρίσιμες ώρες.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες του εξωτερικού επιλέγουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να δουλεύει πραγματικά για το κοινό καλό. «Η Ελλάδα δίνει εμπιστοσύνη στον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

«Περνάμε μια δοκιμασία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει και θα σταθούμε στα πόδια μας» υπογράμμισε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, τονίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει και στην «Ελλάδα του μέλλοντος».

 

«Η Ελλάδα πάει να γίνει πρότυπο χώρας. Με δημοκρατία, όπου ο κόσμος παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις, όχι με καθεστώς που διατάσσει» πρόσθεσε.

 

Ακόμα, η κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στις ομοιότητες που έχει η σημερινή περίοδος με αυτήν του 2004 και των Ολυμπιακών Αγώνων. «Πολλά θυμίζουν το 2004, κυρίως οι εθελοντές» σημείωσε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου