Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Παγώνουν όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές λόγω κοροναϊού

Παγώνουν μέχρι νεωτέρας όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές λόγω κοροναϊού. Ενδεικτικές περιπτώσειςς μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του φετινού χειμώνα, όπως οι “Άγριες Μέλισσες”, το “Κόκκινο Ποτάμι”, οι “8 Λέξεις” κ.α.

 

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει ολική επαναφορά , καθώς οι διοικήσεις των καναλιών έχουν αποφασίσει να μη συνεχιστούν. Βλέπετε, είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι οικονομικές επιπτώσεις στα ΜΜΕ θα οδηγήσουν μοιραία σε σχεδιασμούς περιστολής των δαπανών και αξιοποίησης του υπάρχοντος υλικού.

 

Ως εκ τούτου, το μάρμαρο θα πληρώσουν οι πολυδάπανες παραγωγές στις οποίες συγκαταλέγονται τα σίριαλ.

 

Άλλωστε, η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης δεν ευνοεί εγχειρήματα που βασίζονται στις τηλεθεάσεις και το έσοδο που συνεπάγονται όταν η οικονομία λειτουργεί με φυσιολογικούς ρυθμούς.

 

 

Αξίζει, δε να σημειωθεί πως στην παρούσα φάση και με τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης που έχουν διαμορφωθεί σε κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα, οι υψηλές τηλεθεάσεις δεν σημαίνει ότι μεταφράζονται και σε αντίστοιχα έσοδα για τα ταμεία των καναλιών, όπως είθισται να συμβαίνει σε περιόδους κανονικότητας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00