Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Όταν ο Βαξεβάνης ανοιγοκλείνει το Documento λόγω κοροναϊού

Τουλάχιστον συγκίνηση, εκτός από άμεση κινητοποίηση του αναγνωστικού κοινού, προκάλεσε ένα tweet που “ανέβασε” το απόγευμα στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter ο εκδότης  της εφημερίδας “Documento”, Κώστας Βαξεβάνης.

 

Στη σχετική ανάρτηση δημοσιοποιούσε τρεις επιχειρηματικές αποφάσεις, που ελήφθησαν με αφορμή την “καταιγίδα” του κοροναϊού. “Αποφάσεις του #DOCUMTENTO 1. Τηλεργασία για τους εργαζομένους. 2. Κάθε πρωΐ αποστολή newsletter με πληροφόρηση αποκλειστικά για την πανδημία (με απλή εγγραφή). 3. Δωρεάν σε όλους η ηλεκτρονική έκδοση του “Documento” από αυτήν την Κυριακή. Διαδίδουμε τη γνώση, όχι τον ιό”.

 

Επί της ουσίας, ο Κώστας Βαξεβάνης, προανήγγειλε το κλείσιμο της έντυπης έκδοσης, αφού από την Κυριακής θα διανεμόταν σε ηλεκτρονή μορφή.

 

Λίγες ώρες μετά, ο εκδότης του “Documento” φαίνεται ότι άλλαξε άποψη, αφού και πάλι στο Twitter, προανήγγειλε αποκαλύψεις στο  έντυπο “Documento”.

 

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό, ο συγκεκριμένος εκδότης προσπαθεί να βρει μια διέξοδο, προκειμένου να προχωρήσει στην αναστολή έκδοσης της έντυπης έκδοσης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, σε τακτά διαστήματα ανακαλύπτει εχθρούς που επιβουλεύονται τη συνέχιση της κυκλοφορίας της κυριακάτικης εφημερίδας.

 

Πριν από έναν χρόνο ήταν το πρακτορείο διανομής “Άργος”, μετά έδωσε τη σκυτάλη στον Μητσοτάκη, που του “έκοψε” τη διαφήμιση και τώρα το μπαλάκι πηγαίνει στους άθλιους Κινέζους, που έσπειραν τον ιό για να αποτελειώσουν το “Documento”.

 

Φυσικά, σε καμία από τις αναλύσεις δεν υπάρχει η παραδοχή ότι από τη στιγμή που έγιναν εκλογές να ζορίζεται η επιχείρηση του κ. Βαξεβάνη.

 

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα, από τα παραπάνω, η πρώτη ανάρτηση του εκδότη καταδεικνύει και την πραγματική πρόθεση.

 

Κάποιοι κακόπιστοι της πιάτσας, λένε ότι ο άρχων του “Documento” άλλαξε άποψη μέσα σε λίγες ώρες με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

 

Από τη στιγμή που δεν θα πληρώνει ΦΠΑ και ασφαλιστικά ταμεία, δεν έχει κανέναν λόγο να μη δώσει παράταση ζωής στην εφημερίδα του.

 

Όλα αυτά και ενδεχομένως και άλλα θα φανούν κατά το προσεχές διάστημα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου