Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάλος με δήθεν δημοσιογράφο του OPEN- Κινείται νομικά εναντίον του το κανάλι

Έχει προκληθεί σάλος, με την άθλια συμπεριφορά κάποιου ο οποίος εμφανίστηκε ως δημοσιογράφος του Open. Εισέβαλε σε ένα φαρμακείο, αποκρύπτωντας τα  στοιχεία του, μαγνητοσκόπησε την φαρμακοποιό, βρίζοντας την χυδαία, εμποδίζοντας την μάλιστα,  να μιλήσει.

 

Oπως γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Πετρόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

 

«Αυτός ο κύριος λέει ότι είναι “συνάδελφος” στο OPEN. Στην πραγματικότητα είναι η ντροπή του επαγγέλματος (αν  είναι δημοσιογράφος). Με ύψος ασφαλίτη, της περιόδου της χούντας, εισέβαλε σε φαρμακείο, απέκρυψε ιδιότητα και τα στοιχεία του, μαγνητοσκόπησε την φαρμακοποιό, την έβρισε χυδαία χωρίς να την αφήσει να μιλήσει, προσβάλλοντας την ασύστολα.

 

Ο συγκεκριμενος στη συνέχεια ανάρτησε το video στον τοίχο του διακινώντας την χυδαιότητα που δημιούργησε εκμεταλλευόμενος προφανώς τον φόβο και την άγνοια του απλού πολίτη».

 

Από την πλευρά του, το Οpen, με ανακοίνωσή του ξεκάθαρισε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του

 

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.
Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου