Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

  • Γιγαντιαία είναι και φέτος η  «Μαύρη Τρύπα» στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη

 

– Ο οικονομικός Συντάκτης Μάριος Ροζάκος μετακόμισε στο Γραφείο Τύπου του Υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

 

-Νέα εκτυπωτική µονάδα βρίσκεται στα σκαριά και απλώς αναµένεται η οριστικοποίηση του τελικού  βεπιχειρηµατικού σχήµατος.

 

-Ολοένα και ενισχύεται το πρόγραμμα του Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη, εξέλιξη που έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας περί ενίσχυσης

 

– Δυσκολεύουν εξαιρετικά τα δεδομένα για τη «Ναυτεμπορική» της οικογένειας Αθανασιάδη. Πλέον η Eurobank προσανατολίζεται σε άμεσες κινήσεις, που θα δώσουν οριστικό τέλος στην εκκρεμότητα που υπάρχει.

 

 

Επίκαιρο: Να σε αποθεώνουν οι κάδοι δεν θεωρείται και τόσο τιμητικό για την όποια διαδρομή έχεις διανύσει. Ασε που στην επαρχία λένε: «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

 

 

  • Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη (Open) και τον Φίλιππο Βρυώνη (Νέο Εψιλον), για την κατάρριψη του όρου της σύμβασης που δίνει ώρες προγράμματος στον δεύτερο στο πρόγραμμα του Open.

 

 

-Μετά το μπασκετικό ντέρμπι των «αιωνίων», ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουβόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον όμιλο της 24 Media του Δημήτρη Μάρη.

 

 

-Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι οι Γιάννης Αλαφούζος (ΠΑΟ) και Δημήτρης Μελισσανίδης (ΑΕΚ) προσφάτως έκαναν συζήτηση που περιστρεφόταν γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων.

 

-Το νέο «Big Brother» θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ την Κυριακή 15 Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

 

 

-Το σχέδιο της µετακόµισης του ραδιοτηλεοπτικού ΣΚΑΪ έχει επιστρέψει στο επιχειρηµατικό τραπέζι του Γιάννη Αλαφούζου.

 

 

  • Μεγάλη ανταπόκριση έχει η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου µέσα από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών» 90,1.

 

-Για να ξέρετε, αποχώρησε από την HSBC Bank η Σόνια Γεωργιάδου.

 

-Κάτι περίεργα έχουν αρχίσει να ακούγονται στην πιάτσα για πρόσωπο που ασχολείται με το διαφημιστικό μπάτζετ μεγάλης συστημικής τράπεζας.

 

 

-Σε «Ναυτεμπορική», Μπάρλα-Τασιόπουλο και Νίκη Εκδοτική τυπώνονται τα έντυπα του Ομίλου Φιλιππάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

  • Μια πολύ µεγάλη κίνηση στο πεδίο του ∆ιαδικτύου βρίσκεται εδώ και έναν µήνα στα σκαριά.

 

Οριστική είναι πλέον η αναβολή της νέας εκποµπής του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ. Ο τελευταίος προγραµµατισµός θέλει το project να βγαίνει στον αέρα κοντά στον Μάιο – Ιούνιο για µόνο έξι επεισόδια.

 

 

Προβληµατισµός παρατηρείται (κυρίως στο λογιστήριο) στο «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη, αφού, εκτός από τις ζηµίες που γράφει η επιχείρηση, καταγράφεται κάµψη τόσο στις κυκλοφορίες όσο και στα διαφηµιστικά έσοδα.

 

 

Αυξηµένο κατά 3,34% εµφανίζεται το σύνολο του ραδιοφωνικού διαφηµιστικού χρόνου σε δευτερόλεπτα τον Φεβρουάριο του 2020, σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2019.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου