Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Σε αναζήτηση παρουσιαστή για προδελτίο ειδήσεων

Σε αναζήτηση προσώπου που θα αναλάβει την παρουσίαση καθημερινού προδελτίου βρίσκονται οι υπεύθυνοι ενημέρωσης στο Open. Με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη να παραμένει χαμηλά στους πίνακες τηλεθέασης (σε αντίθεση με αυτό του Σαββατοκύριακου με τη Στέλλα Γκαντώνα, το οποίο από πέρυσι έχει δώσει πολύ πιο ισχυρό στίγμα) και με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει στείλει εδώ και μήνες τελεσίγραφο στη διευθυντική ομάδα αναφορικά με τα νούμερα, στην Παιανία σχεδιάζουν να βγάλουν ένα προδελτίο, με την προσδοκία πως θα
δίνει καλό lead-in στο δελτίο, με απώτερο στόχο να βελτιωθούν τα νούμερα, που παραμένουν καθηλωμένα σε μονοψήφια επίπεδα.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει βρεθεί ο παρουσιαστής για το προδελτίο, ενώ υπάρχει η σκέψη να το αναλάβει δημοσιογράφος που ήδη εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό. To θέμα συζητείται μεταξύ του Δημήτρη Μιχαλέλη και των στελεχών του Δ.Σ., ενώ ανάμεσα στις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτή της από κοινού παρουσίασης του προδελτίου από τους νεαρούς δημοσιογράφους Βασίλη Τσεκούρα και Σπύρο Μουρελάτο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου