Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έντονο παρασκήνιο για τις θεµατικές άδειες

Με ενδιαφέρον αναμένει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την προκήρυξη των θεματικών αδειών μια μερίδα καναλαρχών που επιθυμούν να εμπλακούν στη συγκεκριμένη αγορά. Σε αυτή τη φάση, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πρόθεση διεκδίκησης τόσο του Θοδωρή Κυριακού με το Μακεδονία TV όσο και του Φίλιππου Βρυώνη
(κέντρο) με το περιφερειακής εμβέλειας Epsilon.

 

 

Ο πρώτος θα επιχειρήσει να καταστήσει το κανάλι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ έναν νεανικό τηλεοπτικό πόλο, με γερές δόσεις ψυχαγωγικού προγράμματος, αλλά και γυναικεία θέματα, ενώ σε αντίστοιχα μονοπάτια αναμένεται να κινηθεί και ο δεύτερος, δίνοντας -όπως πάντα- έμφαση και στο τηλεμάρκετινγκ.

 

 

Παράλληλα, όπως λένε οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο Νέο Φάληρο και στον ΣΚΑΪ, κάθε άλλο παρά απίθανη φαντάζει η πιθανότητα αναθέρμανσης του σχετικού ενδιαφέροντος και του Γιάννη Αλαφούζου, τον οποίο πάντα έλκυε η προοπτική να έχει στην κατοχή του έναν τηλεοπτικό σταθμό με ισχυρό ενημερωτικό πρόσημο και έναν που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και θα είναι προσανατολισμένος σε περιεχόμενο που θα βασίζεται στην ψυχαγωγία.

 

 

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο της κυβέρνησης, που εκπονήθηκε στα τέλη του 2019 από την πλευρά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, η προκήρυξη για τις θεματικές άδειες θα ακολουθούσε αυτή για τις περιφερειακές σε έναν χρονικό ορίζοντα από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι και το φθινόπωρο.

 

 

Μάλιστα, το Μαξίμου εμφανίζεται αποφασισμένο να καταργήσει τη διαδικασία του πλειστηριασμού και να προκρίνει εκείνη της μοριοδότησης. Ωστόσο, τα κρίσιμα μέτωπα της κυβέρνησης έχουν αναχαιτίσει μοιραία τους εν λόγω σχεδιασμούς, με τα χρονοδιαγράμματα να βρίσκονται εκ νέου υπό εξέταση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00