Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ζεστό χρήµα στη «Μακεδονία» από τον Φάκα

Σε οριακό σημείο βρίσκεται το επιχειρηματικό σχήμα που πριν από (περίπου) έναν χρόνο αποφάσισε να προχωρήσει στην επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας «Μακεδονία». Και ο λόγος έχει να κάνει με τις χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις που καταγράφει από την πρώτη μέρα το φύλλο, που έχουν ως συνέπεια να ξοδευτούν σε σύντομο χρόνο τα χρήματα που επενδύθηκαν από τους επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να κυκλοφορήσει η εφημερίδα.

 

 

Η κατάσταση είναι πλέον οριακή, αφού τα λιγότερο από 1.000 φύλλα που πουλάει κάθε Κυριακή η «Μακεδονία» δεν είναι ικανά να πληρώσουν ούτε το ρεύμα. Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα, υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν Nδείχνει να το βάζει κάτω. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Λεωνίδα Φάκα, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να ρίξει ζεστό χρήμα (και έχει αρκετό) προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή η ιστορική εφημερίδα. Αρωγός και συμπαραστάτης του φαίνεται ότι είναι και ο διευθυντής του φύλλου και κουμπάρος του, Βασίλης Αλεξανδρής, που παίζει τα ρέστα του για να κρατηθεί ζωντανή η εφημερίδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Φάκας απορρίπτει κάθε συζήτηση για αλλαγή του management ή οτιδήποτεπαρεμφερές.

 

 

Αλλωστε ποιος μπορεί να κάνει καλύτερη διαχείριση και παράλληλα να εκτινάξει την κυκλοφορία και την επιρροή της «Μακεδονίας» από τον Φάκα; Η απάντηση είναι αυτονόητη και μονολεκτική: Κανείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου