Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Έρχονται αλλαγές λόγω τηλεθέασης

Τα νούμερα δεν βγαίνουν από πλευράς ούτε τηλεθέασης ούτε και εσόδων και μεσούσης της τηλεοπτικής περιόδου έρχονται και άλλες αλλαγές στο Open.

 

 

Νέες εκπομπές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και να κοπούν άλλες, ενώ και αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Η αρνητική πορεία του τηλεοπτικού σταθμού πιστοποιείται και από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως των 16 εκατ. ευρώ, που αποφασίστηκε στα τέλη του 2019. Μια αύξηση η οποία ήταν αναγκαία, προκειμένου η εταιρεία να συνεχίσει να πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για
τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

 

 

Μέσα σε όλα αυτά, ο Τέρενς Κουίκ, εδώ και μερικούς μήνες μέλος του Δ.Σ. του καναλιού της Παιανίας, ασκεί ακόμη περισσότερες πιέσεις προς την πλευρά Σαββίδη προκειμένου να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή (τύπου talk show με πολιτικούς και όχι μόνο), ωστόσο το θέμα έχει παραπεμφθεί στις καλένδες, καθώς το μεγάλο άγχος δεν είναι άλλο από την αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Χώρια που άπαντες τον θεωρούν -και δικαίως εδώ που τα λέμε- φθαρμένο πρόσωπο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου