Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

 

-Ποιο µέσο ενηµέρωσης ανέβασε στο ΓΕΜΗ ισολογισµό του 2013 και του 2014, εν έτει 2019, και µάλιστα προσωρινό για το 2013; Οι υπόλοιπες χρονιές αγνοούνται, ενώ ακριβώς το ίδιο συµβαίνει και µε θυγατρική.

 

 

-Συνάντηση με τέσσερις Διευθυντές Μέσων είχε προ ημερών ο Μητσοτάκης

 

-Ο Θέμης Αλαφούζος εμφανίζεται προβληματισμένος από τις επιδόσεις των ημερήσιων φύλλων

 

 

-Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες για την απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων μεγάλων διοργανώσεων σε πολλαπλά αθλήματα -εκτός ποδοσφαίρου και μπάσκετ- από την EBU, με διάρκεια από το 2020 έως και το 2024.

 

 

-Στον Alpha δρομολογούνται αλλαγές σε πρόσωπα, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα παραμείνει, μιας και έχει ήδη πάρει πράσινο φως για τη συνέχιση της εκπομπής της

 

 

-Η Ματίνα Βεντούρα θα έχει κοµβικό ρόλο στην επικοινωνία των εκδηλώσεων για τους εορτασµούς των 200 χρόνων της εθνικής ανεξαρτησίας.

 

 

Πολιτικοοικονοµική εφηµερίδα 64 σελίδων ετοιµάζει ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης του «Επενδυτή»

 

 

-Στα 35.760.468 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισµός του ΕΚΟΜΕ για το 2020, για τη στήριξη της οπτικοακουστικής παραγωγής.

 

 

-Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει η πολυθρύλητη ενίσχυση του Μακεδονία TV. Οι άνθρωποι του Ομίλου ΑΝΤ1 σκοπεύουν -με το βλέμμα στην αναμενόμενη προκήρυξη για τις θεματικές άδειες- να εντάξουν στο πρόγραμμα ένα τηλεπαιχνίδι αλλά και μια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου