Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέα στάση εργασίας των εργαζομένων σε “Αυγή” και “Στο Κόκκινο”

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Αυγή, για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Η πρώτη στάση εργασίας  τους, έγινε χθες από τις 12.00 έως τις 16.00.

 

 

Σήμερα λοιπόν , τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα “avgi.gr” αύριο Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, από τις 12.00 έως τις 16.00.

 

Οι Ενώσεις και οι εργαζόμενοι ζητούν την εξόφληση των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους και την ομαλοποίηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους.

 

Ταυτόχρονα,  τα Διοικητικά  Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα “stokokkino.gr” για αύριο Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, από τις 12.00 έως τις 16.00 ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου