Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον “πάγο” τα σχέδια για ΣΥΡΙΖΑ TV

Αναχαιτίζονται, προς το παρόν, τα σχέδια για ΣΥΡΙΖΑ TV, αφού, παρά τις προσπάθειες της Κουμουνδούρου, δεν έχει σταθεί δυνατό να υπάρξει μέχρι στιγμής αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση από τα επιχειρηματικά κέντρα στα οποία έχει απευθυνθεί το περιβάλλον Τσίπρα.

 

 

Τη σχετική σταυροφορία έχει αναλάβει ο συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Θανάσης Καρτερός ο οποίος, όμως, μέχρι στιγμής βρίσκει τοίχο.

 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη, οι περισσότερες συζητήσεις αφορούσαν τη μετεξέλιξη του Kontra με τη συμμετοχή της οικογένειας Κόκκαλη, η διστακτικότητα της οποίας ωστόσο αναγκάζει την κομματική ηγεσία να αναζητήσει άλλες λύσεις ενόψει του συνεδρίου αναβάπτισης που έχει προαναγγείλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Μια πρώτη σκέψη είναι η λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ TV να τρέξει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας e-syriza, εγχείρημα που δεν απαιτεί δαπάνες ανάλογες με εκείνες ενός περιφερειακού καναλιού. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζεται και η ηρεμία στους κόλπους των εργαζομένων της «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», οι οποίοι βρίσκονται στα κάγκελα λόγω της έλλειψης ρευστότητας και, ως εκ τούτου, δεν θα έβλεπαν με καλό μάτι την προώθηση χρημάτων σε άλλες κατευθύνσεις.

 

Πάντως, όπως μαθαίνουμε, εσχάτως η πλευρά Καρτερού απευθύνθηκε και σε άλλους επιχειρηματίες για την υλοποίηση των τηλεοπτικών σχεδίων της Κουμουνδούρου.

 

Λεπτομέρειες προσεχώς…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου