Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γέφυρες Παππά στην «Εφ.Συν.»

Γέφυρες στην «Εφημερίδα τωνΣυντακτών» μαθαίνουμε ότι ρίχνει εσχάτως ο Νίκος Παππάς , ενόψει των εσωκομματικών διεργασιών στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Βλέπετε, η απόλυτη ταύτιση του πρώην υπουργού Επικρατείας με την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας Βαξεβάνη στα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθειά του να προχωρήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα και μεγαλύτερα ανοίγματα και στο συγκεκριμένο μέτωπο.

 

Αλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως εδώ και καιρό καλοβλέπει τη θέση του γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη), οπότε επιβάλλεται να δημιουργήσει συμμαχίες με το σύνολο των media που κινούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

 

Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που η «Εφ.Συν.» αποτελεί προνομιακό πεδίο για τους θιασώτες της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, όπως ο σημερινός γραμματέας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Βούτσης.

 

Φυσικά, αυτή η προσέγγιση που επιχειρεί η πλευρά Παππά στην εφημερίδα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη σχέση του με τον αχώριστο συνοδοιπόρο του, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος, με τη σειρά του, επιθυμεί στη διάρκεια αυτής της εσωκομματικής περιδίνησης στην οποία βρίσκεται η Κουμουνδούρου να καταδείξει ότι είναι η πλέον δυνατή φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και, ταυτόχρονα, «θύμα» της κυβερνητικής πολιτικής.

 

 

Ως εκ τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι ο Νίκος Παππάς παίζει σε αυτήν τη φάση ένα ριψοκίνδυνο όσο και μοναχικό παιχνίδι ισορροπιών στον χώρο των media, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις ακόμα και σε κύκλους πολιτικών
του φίλων, με κορυφαίο παράδειγμα τον Θανάση Καρτερό, που μόνο με καλό μάτι δεν βλέπει τέτοιου είδους διεργασίες σε αυτήν τη συγκυρία.

 

 

Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, η ανάγκη διατήρησης της νηνεμίας στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, μεταξύ των δύο ανταγωνιστικών φύλλων οδήγησε στην πρόσφατη ανακοίνωση περί δυσανεξίας της Ν.Δ. στην ελευθεροτυπία, στην οποία αναφέρονταν ονομαστικά «Εφ.Συν.» και «Documento». Η σχετική εισήγηση έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την υπογραφή Καρτερού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου