Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN: Γκρίνια και χαμηλά νούμερα για την πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ

Μουρμούρες έχει προκαλέσει στην Παιανία η εμμονή του ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη, για την προβολή των θέσεων του ΠΑΟΚ έναντι του ζητήματος της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, για το οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» και προσωπικά επιχειρηματίας από το Ροστόφ βρίσκονται στα σχοινιά.

 

 

Δεν είναι μόνο οι διαρκείς αναφορές στις αθλητικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και οι διαρκείς αναφορές στο σύνολο των ενημερωτικών προγραμμάτων και στα δελτία ειδήσεων, ταο οποία εξακολουθούν να κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

 

 

Μάλιστα τολευταίο διάστημα φαίνεται να πιέζονται ακόμα περισσότερο γεγονός που αποδίδεται στις ποδοσφαιρικές εμμονές της ιδιοκτησίας. Είναι χαρακτηριστικό πως η έκτακτη εκπομπή που κάλυψε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του δημοσιογραφικού δυναμικού τουι ιστότοπου SDNA, που μέσω παράλληλων διαδρομών ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, όπως έχουν αποκαλύψει τα «Π», δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερο από 4,2% στους πίνακες της Nielsen, ποσοστό που επηρέασε άμεσα και το κεντρικό δελτίο με τη Νίκη Λυμπεράκη, το οποίο δεν ξεπέρασε το 5,7% στο γενικό σύνολο. 

 

 

Ανάλογος αρνητικός αντίκτυπος καταγράφεται και στα νούμερα της πρωινής ζώνης,που αποτελούν, βάσει τηλεθέασης, το πιο δυναμικό προϊόν του καναλιού ιδιαιτέρως κάποιες φορές στα χρονικά σημεία όπου σχολιάζονται τα επίμαχα ζητήματα του ποδοσφαίρου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου