Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χωρίς βάση τα σενάρια για την επανέκδοση της «Απογευµατινής»

Κάθε έξι μήνες προκύπτει ενδιαφέρον για την επανέκδοση της εφημερίδας «Απογευματινή», της οποίας ο τίτλος έχει
κατασχεθεί από την Εθνική Τράπεζα.Επί της ουσίας, το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον παρουσιάστηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν και προερχόταν από τον τότε υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

 

 

Προφανώς, ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα δεν ονειρευόταν την επανέκδοση του ιστορικού κεντροδεξιού τίτλου, αλλά είχε ως στόχο, ενόψει των εκλογών, να δημιουργήσει έναν «δούρειο ίππο», που θα ασκούσε εκ των έσω αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν προς την Εθνική, τελικώς ο τίτλος δεν δόθηκε «τζάμπα», αφού επελέγη η νόμιμη οδός του πλειστηριασμού. Ομως, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές δεν προσήλθαν, αφού δεν ήταν διατεθειμένοι να ρίξουν ζεστό χρήμα για να αποκτήσουν τον τίτλο της «Απογευματινής». Εσχάτως, επανήλθαν τα σενάρια που θέλουν δύο (γιατί όχι πέντε;) επίδοξους εκδότες να διαγκωνίζονται για την απόκτηση του ιστορικού τίτλου.

 

 

Η αλήθεια απέχει παρασάγγας, αφού δεν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον για κάτι που είναι πάρα πολύ ακριβό, σε μια περίοδο, μάλιστα, που βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση οι κυκλοφορίες των εφημερίδων. Επομένως, τα σενάρια που διακινούνται κατά καιρούς προέρχονται από πρόσωπα που έχουν μείνει στο παρελθόν, κάνοντας όνειρα για εφημερίδες, ενδεχομένως και για πιεστήρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00