Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Κυκλοφορεί εντονότατα στην αγορά ότι ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται (πάλι) για την αγορά ραδιοφώνου

 

 

-Τη διεύθυνση σύνταξης του «Ελεύθερου Τύπου» ανέλαβε ο δηµοσιογράφος Στέφανος Τζανάκης.

 

 

– Ορατό είναι στον ορίζοντα το ενδεχόμενο έκδοσης εφημερίδας από το Φώτη Μπόμπολα

 

-Καθημερινή εκπομπή στο  ACTION24 ξεκινά ο Πέτρος Λεωτσάκος του  «BANKING NEWS»

 

-Κυκλοφορεί εντόνως ότι ετοιµάζεται να «βαρέσει κανόνι» όµιλος µε ηµερήσιες εφηµερίδες.

 

-Σε δραστικές περικοπές προχωρά ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος των «Αττικών Εκδόσεων», θέλοντας να περιορίσει τυχόν μελλοντικές ζημιές. Στο πλαίσιο αυτό απομακρύνθηκε ο εκδότης του περιοδικού «Esquire», καθώς και ο διευθυντής των ιστοσελίδων Askmen και Esquire.com.gr, Κώστας Τσίτσας

 

 

-Στη τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία της εξαγοράς του 30% της Forthnet. Σύμφωνα με το σχετικό Mχρονοδιάγραμμα, δεν Mαποκλείεται μέσα στον MΦεβρουάριο να έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

-Την κατάργηση 450 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε το BBC. Την ίδια στιγμή, κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ μέχρι χθες παρουσίαζαν τον σταθμό ως πρότυπο και μάλιστα έλεγαν ότι θα κάνουν την ΕΡΤ BBC. Αραγε, θέλουν το πρότυπο αυτό να εφαρμοστεί και στα ελληνικά δημόσια Μέσα ή τα πρότυπα είναι αλά καρτ; Μόνο και μόνο οι αντιδράσεις τους στις αλλαγές του ργανογράμματος το πιστοποιούν.

 

 

-Μαίνεται η µάχη παρασκηνίου των στελεχών της Κουµουνδούρου για τις φιλοΣΥΡΙΖΑϊκές εφηµερίδες, µε το ένα µέτωπο να θέλει να ανεβάσει την «Εφ.Συν.» και το άλλο να στηρίζει «Documento».

 

 

-H εξαιρετική παρουσία της Κατερίνας Στικούδη στο «My style rocks» έχει δηµιουργήσει σκέψεις στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για την αξιοποίησή της και σε άλλα ψυχαγωγικά projects.

 

 

 

-Στην αναζήτηση επενδυτή βρίσκεται ο συνεταίρος του Φιλιππάκη, Νίκος Χαβούτης

 

 

-Την αρχική εκδοχή του  «SURVIVOR» με διάσημους και μαχητές θα δούμε στην επιστροδή του ριάλιτι παραγωγή του Ατσούν Ιλιτζάλι στον ΣΚΑΪ

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου