Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εκνευρισμός Φιλιππάκη με τη Γ.Σ. των εργαζοµένων

Εκνευρίστηκε, μαθαίνουμε, ο κ. Γιάννης Φιλιππάκης για τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης που έχει κάτω από την Εστία Επενδυτική. Μάλιστα, «έβαλε χέρι» στην ΕΣΗΕΑ γιατί τα μέλη της κάνουν Γενική Συνέλευση, δηλώνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται την εμμονή ενασχόλησης με τις εφημερίδες του.

 

Προχωρά, δε, ένα ακόμα βήμα παραπέρα ζητώντας από την ΕΣΗΕΑ, αντί να ασχολείται με αυτόν, να εστιάσει στην επίλυση των προβλημάτων του Τύπου και των εφημερίδων ειδικότερα.

 

Βέβαια, το γεγονός ότι χρωστά μισθούς έξι και πλέον μηνών αποτελεί λεπτομέρεια. Οπως λεπτομέρεια αποτελεί και το γεγονός ότι η Εστία Επενδυτική με τον ορκωτό του Λαυρεντιάδη, που έχασε την άδειά του, δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις για το 2019.

 

Ας όψεται το γεγονός ότι δεν έχει δημοσιευτεί η ΚΥΑ για την επιβολή προστίμων που προβλέπει η μη δημοσίευση στο ΓΕΜΗ οικονομικών καταστάσεων. Βέβαια, για ποιο ΓΕΜΗ να μιλήσει κάποιος, αφού δεν μπήκε στον κόπο να δημοσιεύσει ούτε τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα του…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου