Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον Ιβάν ποντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την «Εφ.Συν.»

Αποτελεί κοινή παραδοχή, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν το δέχονται, ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών» βρίσκεται στο δυσκολότερο οικονομικό σταυροδρόμι από την ημέρα που εκδόθηκε.

 

Η πτώση των κυκλοφοριών σε συνδυασμό με την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα, που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί με ευχολόγια και βαρύγδουπα σλόγκαν. Πλέον οι «Συντάκτες» πρέπει να βρουν άμεσα χρήματα, διαφορετικά, θα βρεθούν σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Κουμουνδούρου έχει αρχίσει να ενεργοποιείται προς την κατεύθυνση της οικονομικής σωτηρίας. Και αυτό δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτευχθεί ούτε με τις καθυστερήσεις στην καταβολή τω μισθών ούτε με τις κορόνες του τύπου: «Εργοδότες μας είναι οι αναγνώστες».

 

 

Το ζητούμενο για τους γνωρίζοντες τα πραγματικά προβλήματα της «Εφ.Συν.» δεν είναι άλλο από την εξεύρεση επενδυτή, που θα θελήσει να ρίξει ζεστό (και άμεσα) χρήμα στην εφημερίδα.

 

 

Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν αρχίσει να γίνονται διάφορες κινήσεις. Συγκεκριμένα, πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα έχουν ρίξει την ιδέα της προσέγγισης του Ιβάν Σαββίδη, για τον οποίο κυκλοφόρησε ότι ενδιαφέρεται να επανεκδώσει το ημερήσιο «Εθνος».

 

Με δεδομένο ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει αξιοπρόσεκτη κυκλοφορία σε σχέση με αυτή που είχε το «Εθνος» πριν αποφασιστεί η αναστολή έκδοσής του, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τον ομογενή επιχειρηματία.

 

Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι από τη στιγμή που θα αποφασιζόταν η είσοδος επενδυτή στην «Εφ.Συν.» ιδανική περίπτωση θα ήταν και ο Ντίνος Κόκκαλης, αρκεί να έβαζε χρήματα και να μην έμενε στις προθέσεις.

 

Σε κάθε περίπτωση και για πρώτη φορά η Κουμουνδούρου δείχνει να προβληματίζεται σοβαρά για τις εξελίξεις στα φίλα προσκείμενα media και αυτό γιατί, έτσι όπως δρομολογούνται τα πράγματα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεμείνει από έντυπο.

 

Μοναδική έξοδος στο τούνελ αποτελεί η επιμονή του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος και χωρίς να έχει ανάγκη τη διαφήμιση τη μάχη της ενημέρωσης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου