Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χάλασε το deal Τσαμάζ-Κόκκαλη για στοιχηματική και media

Κοινό μυστικό αποτελούσες εδώ και αρκετό καιρό το γεγονός ότι ο Ντίνος Κόκκαλης  είχε έρθει σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ , προκειμένου να ακολουθήσουν κοινή πορεία σε μια σειρά από επιχειρηματικές δράσεις.

 

Βασική επιλογή ήταν ηίδρυση μιας στοιχηματικής εταιρείας, που θα διεκδικούσε στοιχηματική άδεια στον διαγωνισμό που αναμένεται να «τρέξει» κατά το προσεχές διάστημα. Ο λόγος που ο κ. Τσαμάζ είχε επιλέξει τη συμμαχία με τον υιό Κόκκαλη είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Intralot ήταν μια από τις εταιρείες που διαθέτουν εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος

 

Καιενώ όλα είχαν προχωρήσει, εσχάτως μαθαίνουμε ότι το deal έχει τιναχθεί στον αέρα, αφού όχι μόνο δεν υπάρχει
software, σχετικό με τον ηλεκτρονικό τζόγο, αλλά ο κ. Κόκκαλης δεν δείχνει και διατεθειμένος να ρίξει χρήματα για τη συγκεκριμένη μπίζνα.

 

Ετσι, ο κ. Τσαμάζ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να υιοθετήσει την απόφαση των Γερμανών μετόχων της Deutsche Telekom, που από την πρώτη στιγμή δεν συμφωνούσαν με το προτεινόμενο deal. H ανατίναξη του σχεδίου βάζει μπουρλότο και στα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα σχέδια που είχαν συζητήσει οι Κόκκαλης – Τσαμάζ, πολλές φορές παρουσία και του τότε υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, σε σχέση με την πιθανή συνεργασία των δύο ομίλων και σε άλλα πεδία, όπως τα Media.

 

Τόσο το αφεντικό του ΟΤΕ όσο και ο γιος του Κόκκαλη είχαν κοινή γραμμή πλεύσης σε σχέση με τα new media. Μάλιστα, εκτός  από τη συνδρομητική τηλεόραση, φέρεται να συζητούσαν τη δημι-ουργία ενός site αλά viva, όπως
και άλλες ιδέες, που τελικά έμειναν στα χαρτιά. Ο λόγος που εξέταζαν την επέκταση στα media ήταν άμεσα συνδεδεμένος με τη στοιχηματική εταιρεία.

 

Τελικά, και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Τσαμάζ έχασε πολύτιμο χρόνο επενδύοντας στον φίλο του, Ντίνο Κόκκαλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου