Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χαμός στην ΕΣΗΕΑ για τον δανεισμό εργαζομένου

Αναψαν τα αίματα στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, καθώς η πλειοψηφία εισηγήθηκε τον δανεισμό εργαζομένου της Ενωσης σε κληροδότημα, προκειμένου αυτό να καταβάλλει τη μισθοδοσία, ενώ
ταυτόχρονα η παράταξη της «Συσπείρωσης» έθεσε θέματα διώξεων στην ΕΡΤ, συνεπικουρούμενη από την παράταξη των Ενωμένων Δημοσιογράφων.

 

 

Μάλιστα, οι Καπάκος και Αντωνιάδου εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, επαναλαμβάνοντας ότι αποτελεί δίωξη η μετακίνηση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Μάχης Νικολάρα από τις εκπομπές στο ρεπορτάζ.

 

 

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ στήριξε τη Μ. Νικολάρα επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα επιτρέψει στη διοίκηση της ΕΡΤ να κάνει αλλαγές στο οργανόγραμμα χωρίς διάλογο με την Ενωση, ενώ από τη γραμμή των Ενωμένων Δημοσιογράφων διαφοροποιήθηκε η Αρια Αγάτσα, μιλώντας για αύξηση της τηλεθέασης στην ΕΡΤ.

 

 

Τελικά, το Δ.Σ. διαλύθηκε με την αποχώρηση των παρατάξεων της μειοψηφίας, με την πλευρά της Νέας ΕΣΗΕΑ να κάνει λόγο για απαράδεκτη μεταφορά προσωπικών θεμάτων στο Δ.Σ. και έλλειψη θεσμικής στάσης της ΕΣΗΕΑ για την ΕΡΤ. Το Δ.Σ. πρόλαβε πάντως να ψηφίσει τον δανεισμό

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου