Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τηλεμαραθώνιος της ΕΡΤ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», όπου θα μπορούν να φιλοξενηθούν και να λάβουν φροντίδα υγείας & βρεφική φροντίδα εγκαταλελειμμένα μώρα, ηλικίας 0-2 ετών, με προβλήματα υγείας, κατόπιν έγκρισης και των θεραπόντων ιατρών για το χρονικό διάστημα που απαιτείται , έως ότου τα μώρα μεταβούν σε εναλλακτική μορφή φροντίδας (αναδοχή ή υιοθεσία), βάσει των όσων προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, αποφεύγοντας έτσι την παρατεταμένη διαμονή στο Νοσοκομείο που κατά περίπτωση μπορεί να ελλοχεύει αύξηση του κινδύνου για περαιτέρω κλονισμό της υγείας τους και καθυστέρηση της ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξης .

 

 

Σε κάθε περίπτωση τα μωρά στερούνται τα απαραίτητα, με σημαντικότερο όλων τη σταθερή, εξατομικευμένη φροντίδα που είναι επιβεβλημένη για την ομαλή ανάπτυξή τους.

 

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, τις υλικοτεχνικές υποδομές, ώστε να θέσει σε λειτουργία το συγκεκριμένο σπίτι, μιας και επανειλημμένα, στα 24 χρόνια δράσης του, έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει μωρά, παιδιά και εφήβους στα Σπίτια του και έχει αναλάβει την επιμέλεια και τη φροντίδα τους, και έχει συμβάλει και την αποκατάσταση παιδιών μέσω της αναδοχής και υιοθεσίας.

 

 

Πρωταρχικός και τελικός στόχος για κάθε μωρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι να βρεθεί σε οικογένεια μέσω του θεσμού της αναδοχής/υιοθεσίας.

 

 

Η ΕΡΤ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιώντας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 ολοήμερο αφιέρωμα στον Οργανισμό μας με στόχο την κινητοποίηση και συμμετοχή όλων μας ώστε να ανοίξουμε άμεσα τη μεγάλη αυτή αγκαλιά για κάθε μωρό!

 

 

Η προσπάθεια αυτή θα κορυφωθεί με μία ειδική τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη, την οποία θα πλαισιώνουν επώνυμοι που στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του νέου αυτού Σπιτιού. Παράλληλα, επιστήμονες θα τεκμηριώσουν την απόλυτη ανάγκη δημιουργίας του νέου αυτού χώρου, ενώ μαζί μας θα είναι άνθρωποι που θα μοιραστούν τις δικές τους μοναδικές προσωπικές ιστορίες.

 

 

Στην εκπομπή, για να στηρίξουν την προσπάθεια, θα συμμετέχουν τα παρακάτω αγαπημένα πρόσωπα: ο Γιώργος Θεοφάνους, Νατασσα Μποφίλιου , Νίκος πορτοκάλογλου , Μαρία Παπαγεωργίου, Σμαράγδα Καρύδη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μάξιμου, Λένα Παπαληγούρα, Ξένια Καλογεροπούλου.

 

 

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΔΩ HTTP://BIT.LY/XAMOGELO-TILEMARATHONIOS

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00