Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει προσέγγιση με καναλάρχες

Εισηγήσεις για περαιτέρω προσέγγιση με τους εγχώριους καναλάρχες, αλλά και κλείσιμο των όποιων μετώπων υπάρχουν με την πλευρά τους δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας από στενούς συνεργάτες και συνομιλητές του.

 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει εγκαταλείψει (μέχρι νεωτέρας, τουλάχιστον) τη ρητορική περί παραδοσιακών μιντιαρχών που αντιμάχονται τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα εκπονεί συγκεκριμένο σχέδιο τηλεοπτικών εμφανίσεών του. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το βράδυ θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

 

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει εργολαβικά το εγχείρημα δεν είναι άλλος από τον Θανάση Καρτερό, ο οποίος, όπως φαίνεται, αποτελεί σε αυτήν τη φάση τον πιο σημαντικό παίκτη της Κουμουνδούρου όσον αφορά τις επαφές με τα ΜΜΕ, γεγονός που έχει περιθωριοποιήσει πλήρως τους Τζανακόπουλο  και Παππά, καθώς και τον Αλέξη Χαρίτση, που περιορίζεται αυστηρά στα καθήκοντα της εκπροσώπησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

Εξάλλου, είναι σαφές ότι ο Τσίπρας δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί προ μιας νέας κόντρας μεταξύ (κυρίως) του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και του πρώην υπουργού Επικρατείας με φόντο την ενίσχυση της όποιας επιρροής τους στα media ενόψει και των επερχόμενων εσωκομματικών διαδικασιών.

 

 

Ως εκ τούτου, ο Καρτερός παίζει μόνος του μπάλα, παρά το γεγονός ότι η εν γένει συμπεριφορά του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν ξεκάθαρα συγκρουσιακή σε αρκετές περιπτώσεις, παράμετρος που ακόμη και στην παρούσα συγκυρία θα μπορούσε να αποτελεί τροχοπέδη για την καλλιέργεια των σχετικών επαφών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εισηγήσεις έγιναν ακόμη πιο δυναμικές μετά και τις δύο τελευταίες, χρονικά, δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος της Κουμουνδούρου στην αναζήτηση τηλεοπτικήςστήριξης.

 

Εξαίρεση, βεβαίως, συνιστά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος, παρά την ανάγκη διατήρησης των ισορροπιών με την κυβέρνηση, ποτέ δεν ξεχνά αυτά που τον δένουν με το σύστημα Τσίπρα. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι σκέψεις για απογαλακτισμό της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον Κώστα Βαξεβάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου