Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην 28η Agroticα η ΕΡΤ3

Με ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων και ειδικές εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, η ΕΡΤ3 καλύπτει την 28η Agrotica που πραγματοποιείται από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020, στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, από το περίπτερο 15 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή με τον Βαγγέλη Μητρούσια και την Έλσα Ποιμενίδου.

 

 

Στη θεματική αυτή εκπομπή θα παρουσιαστεί το αφιέρωμα της 28ης Agrotica στην κλιματική αλλαγή και τη γεωργία, αλλά και όλα τα εκθέματα από βιομηχανίες και επιχειρήσεις του κλάδου που εκπροσωπούν την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και τις καινούργιες εξελίξεις σε μηχανήματα, εφόδια και εξοπλισμούς.

 

 

Την αρχισυνταξία έχει ο Τάσος Κωτσόπουλος, την παραγωγή ο Αργύρης Δούμπλατζης με τον Γιάννη Γκρισπάνη και την σκηνοθεσία ο Σήφης Νανάκης με την Εύη Παπαδημητρίου.

 

 

Παράλληλα από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ο 102 fm της ΕΡΤ3 προγραμματίζει ειδικές εκπομπές σχετικά με θέματα της γεωργίας, τον παραγωγικό και επιχειρηματικό κόσμο του κλάδου, καθώς και τις εξελίξεις στο τομέα.

 

 

Στις εκπομπές θα είναι καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, εκθέτες και μέλη της επιστημονικής κοινότητας προκειμένου να παρουσιαστούν ζητήματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της γεωργίας καθώς και τυχόν επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00