Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Ο Θανάσης Καρτερός έχει αναλάβει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Παππά στα Media.

 

-Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται, καμία συζήτηση δεν έχει γίνει τους τελευταίους τρεις μήνες μεταξύ της διοίκησης της ΕΡΤ και του πρώην βουλευτή και δημοσιογράφου Γρηγόρη Ψαριανού για την ανάληψη από πλευράς του τελευταίου κάποιου επιτελικού πόστου στο Ραδιομέγαρο.

 

 

– Εκδότης που έσερνε τα εξ αµάξης στη Νέα ∆ηµοκρατία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τώρα ικετεύοντας αναζητεί πρόσβαση στη διαφηµιστική πίτα των ∆ΕΚΟ

 

 

-ΑΞΙΖΕΙ: Τι και αν τα νούμερα της Νίκης Λυμπεράκη στο δελτίο ειδήσεων είναι σε συνεχή πτώση; Το κανάλι φαίνεται πως επιμένει στην επιλογή που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Για αυτό και την ημέρα της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το Οpen θα κάνει στις 10 το πρωί έκτακτη εκπομπή με παρουσιάστρια την κυρία Λυμπεράκη

 

 

-Η Ναταλία Δραγούμη μπαίνει σε πασίγνωστη σειρά. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο βλέπουμε στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ναι», εντάσσεται στο μόνιμο καστ της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

 

 

-«Πάγωσε» η διαδικασία επιχορήγησης των τηλεοπτικών παραγωγών, που είχε θεσπιστεί επί ηµερών Παππά-Κρέτσου στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Βλέπετε, Πιερρακάκης και Πέτσας δεν είχαν το ανάλογο άγχος.

 

 

-Ενθουσιασμένα είναι τα στελέχη του ΑΝΤ1 με τις επιδόσεις του «Καφέ της Χαράς». Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αρχίσει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές μεταξύ των ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου και του διδύμου ΡώμαΧατζησοφιά για πιθανή παράταση του σίριαλ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πολλά, βεβαίως, θα εξαρτηθούν και από τη… διαθεσιμότητα ορισμένων βασικών χαρακτήρων του δημοφιλούς σίριαλ.

 

 

-Το «Καλό µεσηµεράκι» στον ΣΚΑΪ µε τον Νίκο Μουτσινά κυριαρχεί στη µεσηµεριανή ζώνη µε ποσοστά από 20% έως και 24% στο δυναµικό κοινό.

 

 

-Ημερήσια Εφημερίδα ετοιμάζεται να αναστείλει την έκδοση της, διατηρώντας μόνο το κυριακάτικο φύλλο

 

 

-Σε συζητήσεις με το Οpen βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έχει πραγματοποιήσει επαφές με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού της Παιανίας, Νίκο Κάλη

 

 

-Προχωρά η διαδικασία αλλαγής οργανογράμματος στην ΕΡΤ αλλά και της εθελούσιας εξόδου. Στόχος είναι να μειωθούν οι γενικές διευθύνσεις αλλά και ο μέσος όρος ηλικίας και το μισθολογικό κόστος. Σήμερα στην ΕΡΤ, 210 εργαζόμενοι είναι άνω των 61 ετών επί συνόλου 2.185 ατόμων, ενώ άνω των 55 ετών είναι 663 άτομα, δηλαδή περίπου το 30% του συνόλου.

 

 

-Αναφορικά µε τις περιφερειακές άδειες, θα µπει τάξη στο ζήτηµα της διαδικτύωσης, στο οποίο διάφοροι επιτήδειοι είχαν στο παρελθόν εκµεταλλευθεί τα σχετικά νοµικά κενά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου