Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

To ΟΝΕ CHANNEL κάλυψε ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Σε μία ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη συνάντηση των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων της χώρας με εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ, της ΕΠΟ και της Πολιτείας, το ONE CHANNEL κάλυψε ζωντανά και με πολλές αποκλειστικότητες τη συνάντηση των κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη.

 

Από την πρώτη στιγμή με τέσσερις δημοσιογράφους και πολλούς τεχνικούς βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος όπου συγκεντρώθηκαν οι παράγοντες και με ζωντανές συνδέσεις μετέδωσε αποκλειστικά τις αφίξεις αλλά και όσα έγιναν πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις.

 

Το ONE CHANNEL διέκοψε το πρόγραμμα του και αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, συνεχίζοντας την κάλυψη του σημαντικού γεγονότος με ζωντανές συνδέσεις, ειδήσεις και όλο το παρασκήνιο, γρηγορότερα και εγκυρότερα από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Παράλληλα έβγαλε στον «αέρα» και τους ρεπόρτερ των ομάδων που συμμετείχαν στη σύσκεψη προκειμένου να μεταδώσουν τη θέση του κάθε συλλόγου που έδωσε το «παρών» στην ιστορική συνάντηση.

 

Το ΟΝΕ CHANNEL θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα καθώς ακολουθούν το ερχόμενο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα οι μεταδόσεις του αγγλικού Κυπέλλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου