Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Youtube: Περισσότερες από 100 νέες σειρές και ταινίες το 2020

Τον περασμένο Μάιο, το YouTube έκανε μια σημαντική στροφή στην αρχική στρατηγική προγράμματος, προβάλλοντας όλα τα shows δικής του παραγωγής ελεύθερα, μπροστά από το paywall του και μεταδίδοντάς τα με διαφημίσεις.

 

Σήμερα, λιγότερο από ένα χρόνο μετά, η πλατφόρμα έχει προγραμματίσει να διπλασιάσει τις δικές της παραγωγές, συνεχίζοντας να προσφέρει τόσο επιλογές διαφημιστικής υποστήριξης (δωρεάν) όσο και δωρεάν διαφημίσεις (συνδρομή). «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτήν τη νέα κατεύθυνση», δήλωσε η Susanne Daniels, global head of original content του YouTube, ενώ επεσήμανε ότι το YouTube έχει πάνω από 100 νέα δικά του projects στα σκαριά για το 2020 καθώς επίσης και νέες σειρές.

 

Και ενώ τα ”Cobra Kai”, ”Liza On Demand” και ”Kevin Hart: What the Fit” προχωρούν στην τρίτη σεζόν τους, ένα μεγάλο μέρος του νέου προγραμματισμού θα επικεντρωθεί στα ντοκιμαντέρ. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το ”The Age of AI”, μια σειρά επιστήμης και τεχνολογίας οκτώ επεισοδίων με τον Robert Downey Jr. Το YouTube ετοιμάζει επίσης πολλές ταινίες ντοκιμαντέρ, μεταξύ των οποίων οι Creators for Change, – η πρώτη προβολή θα είναι για τη Michelle Obama.

 

Άλλα ντοκιμαντέρ περιλαμβάνουν ένα για το Coachella, ένα άλλο για την Paris Hilton και μια σειρά έξι επεισοδίων για γυναίκες αθλήτριες με αφορμή τους θερινούς Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00