Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eισηγήσεις για να μπει λουκέτο «Στο Κόκκινο»

Στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει,  ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» αναφέρεται σε δημοσίευμα του, το Secret των Παραπολιτικών, επισημαίνοντας τον προβληματισμό που επικρατεί στο επιτελείο της Κουμουνδούρου, η δύσκολη αυτή κατάσταση. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται την αναστολή λειτουργίας του ραφδιοφωνικού σταθμού.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται τα κομματικά ΜΜΕ της Κουμουνδούρου μετά την απώλεια εξουσίας. Οπως έχει γράψει εδώ και καιρό η στήλη, η έλλειψη ρευστότητας που παρατηρείται τόσο στην «Αυγή» όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» προβληματίζει έντονα την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία μοιραία έχει βρεθεί προ της ανάγκης λήψης δυσάρεστων αποφάσεων.

 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να είχε προχωρήσει ήδη σε αντίστοιχες ενέργειες, αν δεν υπήρχε στην εξίσωση ο παράγοντας της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που σε αυτή τη συγκυρία θεωρείτο δεδομένο ότι θα επένδυε στο συγκεκριμένο πεδίο για την άσκηση κριτικής στο στενό σύστημα Τσίπρα.

 

Σε ό,τι αφορά το κομματικό ραδιόφωνο, είναι σαφές ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι μη αναστρέψιμη, ενώ, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, οι περαιτέρω περικοπές είτε λειτουργικών εξόδων είτε στελεχιακού δυναμικού δεν πρόκειται να αποτελέσουν βιώσιμη λύση.

 

Στο πλαίσιο αυτό ακούγονται όλο και πιο δυνατά (στις τάξεις των λεγόμενων «προεδρικών») οι φωνές που χαρακτηρίζουν την αναστολή της λειτουργίας του ως αναπόφευκτη εξέλιξη, δεδομένης άλλωστε και της πολύ χαμηλής επιρροής του. Οπως και να ’χει, οι επόμενοι μήνες θα είναι κομβικοί, αν και το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου αναζητεί ερείσματα στα ερτζιανά μέσω άλλων δρόμων είναι γνωστές οι συζητήσεις με την πλευρά Κόκκαλη για ολική επαναφορά του Flash, καθώς και με άλλους επιχειρηματίες που έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ) μάλλον συνιστά οιωνό αρνητικών εξελίξεων για τον σταθμό.

 

Στον αντίποδα, για λόγους πάνω απ’ όλα γοήτρου, δεν υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις για την «Αυγή», ωστόσο έχουν επανέλθει τα σενάρια περί μετατροπής της σε εβδομαδιαίοέντυπο, που μοιραία  θα σηματοδοτήσει μετασχηματισμούς στον αριθμό των εργαζομένων και τη μισθοδοσία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου