Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έρχονται αλλαγές και ανακατατάξεις στον Alpha

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στην Κάντζα με φόντο τους σχεδιασμούς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία προμηνύεται κομβική για το νέο προφίλ που επιθυμεί να δώσει η πλευρά Βαρδινογιάννη στον Alpha. Στο πλαίσιο αυτό και πριν βεβαίως από τις συζητήσεις για την ανανέωση ή τη διακοπή της συνεργασίας με κορυφαία πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη, συμπληρώνεται το παζλ των στελεχών που θα τρέξουν το όλο εγχείρημα.

 

 

Ετσι, μετά την έλευση της Αντζυς Ντρίβα, που ανέλαβε καθήκοντα Chief Content Manager με διευρυμένο ρόλο σε όλο το κομμάτι της στρατηγικής για το περιεχόμενο και την προώθησή του, άλλα δύο στελέχη προστίθενται στη σχετική εξίσωση. Η πρώτη εξ αυτών είναι η Ευγενία Μαυρίδου, που αποτελεί μεταγραφή από το Open του Ιβάν Σαββίδη, καθώς αποχώρησε από το τμήμα μυθοπλασίας του καναλιού της Παιανίας, έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Κόκκινο ποτάμι».

 

 

Πλέον εντάχθηκε στο αντίστοιχο τμήμα του Alpha. Το έτερο στέλεχος που ανήκει εδώ και λίγες ημέρες στο δυναμικό του Alpha είναι η Θάλεια Ψύχα -προερχόμενη επίσης από το Open-, η οποία ανέλαβε τη Διεύθυνση Προγραμματισμού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου