Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σκηνικό πολέμου “στήνει” ο Κώστας Βαξεβάνης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, σε προφανή πανικό βρίσκεται ο Κώστας Βαξεβάνης με φόντο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το «Documento» λόγω των αποτυχημένων χειρισμών του.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Σε προφανή πανικό βρίσκεται ο Κώστας Βαξεβάνης με φόντο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το «Documento» λόγω των αποτυχημένων χειρισμών του.

 

Συγκεκριμένα, ο εκδότης προανήγγειλε την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Κομισιόν, προκειμένου να καταγγείλει «τον αποκλεισμό της εφημερίδας από τη διαφημιστική αγορά, κυρίως από τους μεγάλους διαφημιζόμενους».

 

Με αυτόν τον τρόπο η πλευρά Βαξεβάνη καταδεικνύει την πρόθεσή της να συνεχίσει την τακτική της αυτοθυματοποίησης, προκειμένου να αναδειχθεί μια δήθεν πολεμική της κυβέρνησης στα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Πρόκειται για μία στρατηγική που, πέραν του εκδότη, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Νίκου Παππά, ο οποίος τείνει να καταστεί ο μοναδικός υποστηρικτής του στην Κουμουνδούρου.

 

Βλέπετε, όπως έχει γράψει η στήλη στο παρελθόν, τα καμώματα του Βαξεβάνη φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ηγετική ομάδα. Αφενός, ενεργοποιούν τα ανακλαστικά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης (που δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τον εναγκαλισμό με τον εκδότη) και αφετέρου δημιουργούν την εντύπωση ότι η εν λόγω εφημερίδα έπαιζε διαφόρων ειδών πολιτικά παιχνίδια όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία, τα οποία της εξασφάλιζαν αντίστοιχη διαφημιστική δαπάνη, συνθήκη η οποία έπαψε να συντρέχει μετά την 7η Ιουλίου.

 

 

Υπό το βάρος της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και με φόντο τα μηνύματα απομόνωσης που έρχονται για τον ίδιο από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να προβαίνει σε… εξτρεμιστικές διαφημιστικές ενέργειες, βάζοντας απέναντί του το σύνολο της αγοράς (ένα ακόμη στοιχείο που δημιουργεί προβληματισμό στην Κουμουνδούρου), χωρίς μάλιστα να τον ακολουθεί κάποιο από τα υπόλοιπα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά έντυπα.

 

 

Μοναδικός εν μέρει συνοδοιπόρος του παραμένει ο Φιλιππάκης της «Δημοκρατίας», γνωστής για τις -εκτός των άλλων- φιλοχουντικές της απόψεις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου