Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Ιβάν προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τον Βρυώνη

Στην αναζήτηση νομικής φόρμουλας που θα επιτρέψει στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen να απαλλαγεί από τη ρητή δέσμευση που υπάρχει στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας και η οποία προβλέπει δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη αναζητεί εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης.

 

 

Ηδη οι δικηγόροι του ομογενούς επιχειρηματία έχουν έρθει σε επαφές με νομικούς, εξετάζοντας την περίπτωση να «σπάσουν» τη συγκεκριμένη συμβατική υποχρέωση. Παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει, μέχρι στιγμής δεν έχει εξευρεθεί ο τρόπος για να γίνει αυτό. Απεναντίας, οι νομικοί από τους οποίους έχει ζητηθεί γνωμοδότηση θεωρούν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, χωρίς να δαπανηθούν αρκετά χρήματα από την πλευρά Σαββίδη, να απαλλαγεί από τον πρώην ιδιοκτήτη του καναλιού, Φίλιππο Βρυώνη. Αυτό έχει ως συνέπεια ο τελευταίος να διεκδικεί και να λαμβάνει δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο, δημιουργώντας δικές του ζώνες μέσα στο πρόγραμμα του Open.

 

 

Οπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη πραγματικότητα, που προφανώς δεν την πήραν χαμπάρι οι άνθρωποι του Ιβάν όταν διαπραγματεύονταν την εξαγορά του τότε «Ε», έχει εγκλωβίσει τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού.

 

 

Και είναι λογικό, αφού επί της ουσίας και με βάση τη σύμβαση ο κ. Βρυώνης έχει τη δυνατότητα δικών του παραγωγών μέσα στο πρόγραμμα του Open. Για παράδειγμα, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου αυτήν
τη στιγμή έχει εξασφαλίσει αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

 

 

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, ο ιδιοκτήτης του νέου Εpsilon δεν δείχνει διατεθειμένος να έρθει σε συμβιβασμό με τον κ. Σαββίδη, επικαλούμενος (πάντα) τη ρήτρα αλλά και το γράμμα της σύμβασης. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Σαββίδης, που εσχάτως έχει αντιληφθεί αυτό που υπέγραψε, θέλει πάση θυσία να εκπαραθυρώσει τον κ. Βρυώνη.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό έχει αρχίσει να σκέφτεται διάφορα, τα οποία ωστόσο μπορεί να τον φέρουν σε ακόμα πιο δυσχερή θέση, αφού ο πωλητής δεν είναι από τα εύκολα παιδιά της πιάτσας, εκτός από το γεγονός ότι έχει απόλυτο δίκιο στην όλη υπόθεση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου