Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνεται για τις περιφερειακές άδειες

Στο μέτωπο των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στρέφει το ενδιαφέρον της η Κουμουνδούρου για να ενισχύσει την επιρροή της στο κομμάτι των media. Κομβικός παράγοντας στον σχετικό σχεδιασμό είναι βεβαίως και η αντίστοιχη διαδικασία αδειοδότησης, που έχει ήδη προαναγγελθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο
Πέτσα.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, πέραν των προσπαθειών για την εξεύρεση οικονομικής συνδρομής για το φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό Kontra (βολιδοσκοπείται εκ νέου η πλευρά Κόκκαλη, όπως έχει γράψει η στήλη), αναζητείται ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας και με το Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη, αλλά και μια σειρά άλλων καναλιών που εκπέμπουν στην ελληνική περιφέρεια.

 

 

Στον αντίποδα, άπαντες γνωρίζουν στην Κουμουνδούρου πως μια τέτοια προοπτική θα ήταν -για πολλούς και για διάφορους λόγους- αδύνατο να υπάρξει με το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη. Στόχος είναι να δημιουργηθεί
ένα δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών με σημαντική κατά τόπους επιρροή, που θα προβάλλει δυναμικά τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς κατ’ ανάγκη να τηρούνται οι απαραίτητες πολιτικές ισορροπίες, όπως συμβαίνει με τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

 

 

Φυσικά, ουδείς μπορεί να γνωρίζει τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος, αφού είναι κοινό μυστικό πως πολλοί περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί, ενόψει και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας συνολικά για τον εν λόγω κλάδο, παίζουν τα ρέστα τους στην εξεύρεση επαφών με την εκάστοτε κυβέρνηση για να επιβιώσουν.

 

 

Το χειρότερο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατευθύνει οικονομική βοήθεια στα περιφερειακά κανάλια που έχει στο μικροσκόπιό του, ούτε μέσω της ιδιωτικής βοήθειας, αφού, όπως σας έχουμε πει επανειλημμένως, όπου απευθύνονται, συναντούν επί της ουσίας κλειστές πόρτες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου