Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

– Κυκλοφορεί εντόνως στην αγορά ότι η αθλητική εφημερίδα «Sportday» περνάει και σε επίπεδο ιδιοκτησίας στα χέρια του Τάσου Μπούρα, ο οποίος φαίνεται, να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη δύο φίλων του επιχειρηματιών.

 

-Ούτε γι’ αστείο δεν σκέφτονται την εκ νέου επένδυση στα media τα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ

 

  • Εντονος προβληµατισµός υπάρχει μστο Φάληρο για τη συνεργασία µε μ,τον Ανδρέα Γεωργίου, µετά τις «χαµηλές πτήσεις» της φετινής σεζόν.

 

-Η ΕΡΤ θα µεταδώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας από τις 12 έως τις 26 Ιανουαρίου.

 

 

. ΑΞΙΖΕΙ: Φηµολογείται ότι ένας από τους λόγους της αραίωσης των συναντήσεων Τσίπρα-Φλαµπουράρη είναι η αποτυχία του δεύτερου να πείσει τον Μελισσανίδη να… τσοντάρει για τα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ.

 

 

-Μετά τον ∆. Μπεκιάρη του periodistas, που «έβγαλε» στον αέρα το site lapolitica, µε επένδυση στο ∆ιαδίκτυο (προφανώς στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ) επιστρέφει επιχειρηµατικά στα Μέσα ο Σ.
Κοτρώτσος.

 

 

  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ούτε καλημέρα δεν λένε στην αγωνίστρια της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Κατερίνα Ακριβοπούλου τα περισσότερα από τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Τέτοια (και τόση) αχαριστία δεν έχει προηγούμενο.

 

 

-Εξαφανισµένος από την τηλεόραση είναι, µετά την πτώση της κυβέρνησης των Τσιπροκαµµένων, ο πρώην συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου Σωτήρης Καψώχας.

 

 

Εσχάτως, δεν είναι καλές οι σχέσεις του Παπακυριακόπουλου του Olympia.gr με  τον τέως υπουργό Πάνο Καμμένο. Μιλάμε για τεράστια είδηση στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ των Ανεξάρτητων Ελλήνων

 

 

  • Μαθαίνουμε ότι, έτσι όπως πάει το πράγμα, πολύ δύσκολα η Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει εκ νέου κάποιο βραδινό πρόγραμμα στον ΑΝΤ1

 

 

– Πρόταση για την επιστροφή του στον ΑΝΤ1 φέρεται να έχει δεχθεί ο Μανούσος Μανουσάκης, που σκηνοθετεί το «Κόκκινο Ποτάμι».

 

 

-Νέα projects διαπραγµατεύεται µε τον ΣΚΑΪ ο Ατσούν Ιλιτζαλί, ζητώντας να κλείσουν από τώρα τα ονόµατα των παρουσιαστών.

 

  • Ενας έλεγχος στα οικονοµικά του «Αθήνα 9,84» επί των ηµερών του ανύπαρκτου πολιτικά Καµίνη µόνο κακό δεν θα έκανε στον Μπακογιάννη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου