Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

 

-Ενόχληση στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η στάση που επιδεικνύει έναντι του κόμματος ο εκδότης της «Νέας Σελίδας», Ηλίας Λιβάνης. Βλέπετε, στην Κουμουνδούρου έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο εν λόγω γλυκοκοιτάζει προς τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

  • Θετικός εμφανίζεται ο Στέλιος Πέτσας στην απένταξη της ΕΡΤ από το καθεστώς των ΔΕΚΟ, όπως έχει ζητήσει η διοίκηση του Ραδιομεγάρου. Απομένει πλέον η σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

Επιστρέφει στην TV και συγκεκριµένα στο Mega µε την παρουσίαση εβδοµαδιαίας εκποµπής o Γιάννης Πρετεντέρης

 

 

-Δεν προχωράει το έντυπο free press εγχείρημα που σχεδίαζε ο ιδιοκτήτης του Iefimerida, Χρήστος Ράπτης. Προφανώς επικράτησαν (δεύτερες) πιο διαδικτυακές σκέψεις.

 

 

. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Κοντά στο «λουκέτο» βρίσκεται ιστορικός τίτλος (εβδοµαδιαίας) εφηµερίδας, ο εκδότης της οποίας αντιµετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήµατα.

 

 

-Την έκδοση ημερήσιου φύλλου σκέφτεται επιχειρηματίας που κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον κεντροδεξιό Τύπο.

 

 

-Η Nova θα µεταδώσει αποκλειστικά και ζωντανά το ισπανικό Super Cup, που θα διεξαχθεί από 9 έως 12-01 στην Τζέντα και στο οποίο θα συµµετάσχουν πρώτη φορά 4 οµάδες.

 

 

-Στην πιάτσα υπάρχει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία εσχάτως άλλαξε χέρια δημοφιλές αθλητικό site.

 

 

-Σκέψεις για τόνωση των ενηµερωτικών προγραµµάτων κάνουν στην ΕΡΤ, µε µετασχηµατισµούς, αλλά και για νέα concepts. Πάντως, το βάρος δίνεται κατά βάση στην αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος προσωπικού.

 

 

-Το επιτυχημένο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣKAΪ επιστρέφει ξανά στους δέκτες στις 6 Ιανουαρίου.

 

 

-Συνεχίζεται µε αµείωτους ρυθµούς η βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάµεσα σε δύο µιντιακούς οµίλους.

 

 

– Για να ξέρετε, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον όμιλο του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη.

 

 

-Τα προβλήµατα στον Οµιλο Κοντοµηνά αναγκάζουν τον Τάσο Μπούρα να πάρει στα χέρια του το πηδάλιο της αθλητικής «Sportday».

 

 

-ΑΞΙΖΕΙ: Στην έκδοση ενός βιβλίου που θα περιέχει ανέκδοτες συνεντεύξεις προχωρά ο Σταύρος Ψυχάρης. Παράλληλα, σκέφτεται να δημοσιοποιήσει και μια σειρά από γεγονότα που έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΔΟΛ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου