Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μέχρι 7 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για τη θέση Γενικού Διευθυντή στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ δημοσίευσε στις 24 Δεκεμβρίου εκ νέου την πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης ΕΡΤ3.

 

Στα γενικά καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η εφαρμογή της συνολικής στρατηγικής της ΕΡΤ, η λήψη αποφάσεων για όλα τα θέματα που αφορούν τη Γενική Διεύθυνση ΕΡΤ3 καθώς και τις βελτιώσεις της οργάνωσης και της λειτουργίας του προγράμματος που προβάλλεται υπό το σήμα της ΕΡΤ3.

 

Ο Γενικός Διευθυντής ΕΡΤ3 θα έχει θητεία ενός έτους, η οποία μπορεί να ανανεώνεται με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. για ίσο χρονικό διάστημα και η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της ΕΡΤ Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα και είναι πλήρους απασχόλησης.

 

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. κατόπιν συνέντευξης με τους επικρατέστερους εκ των υποψηφίων, ο οποίος θα αξιολογήσει εκτός από τα απαιτούμενα προσόντα, τη συνάφεια των σπουδών των υποψηφίων με το αντικείμενο της θέσης, την εργασιακή εμπειρία και την εν γένει προσωπικότητά τους. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ-Α.Ε. (γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου, 4ος όροφος) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] έως και την Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00. Αναλυτικά η πρόσκληση εδώ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου