Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επαφές µε κανάλια της Αττικής από το bankingnews

Στην αναζήτηση συχνότητας που θα φιλοξενήσει την τηλεοπτική εκδοχή του επιτυχημένου site bankingnews βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του Μέσου, Πέτρος Λεωτσάκος. Πρώτη η στήλη είχε αποκαλύψει ότι ο καλός συνάδελφος είχε έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Action 24, διερευνώντας το μενδεχόμενο συνεργασίας με τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό. Εσχάτως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο
κ. Λεωτσάκος είχε συνάντηση και με άνθρωπο που μ«τρέχει» το Channel 9, προφανώς για να συζητήσει μμαζί του την πιθανότητα μετατροπής του σταθμού σε οικονομικό κανάλι.

 

Ως γνωστόν, ο τηλεοπτικός σταθμός, ιδιοκτησίας Δημήτρη Κοντομηνά, είναι από τους ελάχιστους που διαθέτουν αμιγώς άδεια ενημερωτικού σταθμού, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για έναν επιχειρηματία που σχεδιάζει ένα ενημερωτικό κανάλι. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του bankingnews θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και σε άλλους τομείς προκύπτει, εκτός από τις επαφές που έχει για την είσοδο στην τηλεόραση, και από το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει για την απόκτηση του domain (site) της «Ναυτεμπορικής».

 

Και δεν πρόκειται για το μοναδικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο site, αφού ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη τρεις επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αποκτήσουν το domain του site της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας. Πάντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί ότι ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού (αττικής εμβέλειας) έχει εκφράσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος, όπως πρώτη η στήλη έχει αποκαλύψει, φιλοδοξεί να δημιουργήσει το ΑΕΚ TV.

 

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από το Channel 9, που εσχάτως προσέγγισε, κατά το παρελθόν είχε συζητήσει και με τον ιδιοκτήτη του Action24, Διονύση Παναγιωτάκη. Σε κάθε περίπτωση, τα αδειοδοτημένα κανάλια της Αθήνας φαίνεται ότι βρίσκονται στο στόχαστρο επιχειρηματιών που είτε δραστηριοποιούνται είτε φιλοδοξούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο των media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου