Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξεκινάει το σχέδιο αλλαγών στην ΕΡΤ

Στην τελική ευθεία μπαίνει με την είσοδο του νέου έτους το σχέδιο των Ζούλα – Γαμπρίτσου για τη δημιουργία μιας πραγματικά  ανταγωνιστικής ΕΡΤ.

 

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι «ενέσεις» πολυσυλλεκτικότητας στην ΕΡΤ1, η οποία με τον τρόπο αυτό θα πάψει να είναι ο καθαρά ενημερωτικός πόλος της προηγούμενης τετραετίας.

 

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η προβολή των μεγάλων αθλητικών συναντήσεων από την εν λόγω συχνότητα, καθώς και το λανσάρισμα τριών νέων σειρών ελληνικής μυθοπλασίας.

 

Στο μέτωπο της ψυχαγωγίας, στο Ραδιομέγαρο ποντάρουν και στη νέα εκπομπή για τη Eurovision, που θα ξεκινήσει εντός του 2020, για να ενισχυθεί το εγχείρημα της ολικής επαναφοράς της Ελλάδας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον διαγωνισμό.

 

Σε ό,τι αφορά την πρωινή εκπομπή με τους Κοτταρίδη και Πιτταρά, αναμένεται να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, αν και ακόμη είναι στον αέρα σημαντικές λεπτομέρειες. Ενδεικτικό παράδειγμα η περίπτωση του Γιάννη Καφάτου, ο οποίος φαίνεται να κάνει πίσω όσον αφορά την προοπτική ανάληψης της αρχισυνταξίας της εκπομπής.

 

Την ίδια ώρα, πάντως, κάθε άλλο παρά απαρατήρητες θα πρέπει να περάσουν οι διαρροές της διοίκησης του Ραδιομεγάρου σύμφωνα με τις οποίες η απόδοση των εκπομπών θα κρίνεται κάθε μήνα και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να υπάρχουν στο προσεχές μέλλον άμεσες και πιθανόν δυσάρεστες αποφάσεις για τα προγράμματα
που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα σε βάθος χρόνου.

 

Σύμφωνα, δε, με τους ίδιους κύκλους, ο κανόνας αυτός θα ισχύει για τους πάντες, ανεξαρτήτως ονόματος και… διασυνδέσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00