Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

∆ύο σαββατιάτικες εφηµερίδες στα σκαριά

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον Τύπο, οι εκδότες Θανάσης Μαυρίδης  και Μιχάλης Ανδρουλιδάκης βρίσκονται σε προχωρημένες κουβέντες, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο της έκδοσης πολυσέλιδων οικονομικοπολιτικών φύλλων που θα κυκλοφορούν κάθε Σάββατο.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης φαίνεται ότι έχει αποφασίσει την επανέκδοση του ιστορικού (και επιτυχημένου) «Επενδυτή». Μάλιστα, στο νέο εγχείρημα θα συμμετάσχουν πολλά από τα πρόσωπα που στελέχωναν την καλή σαββατιάτικη εφημερίδα. Με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, το νέο φύλλο εκτιμάται ότι θα κρεμαστεί στα περίπτερα το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Πέραν της θεματολογίας, που θα είναι μοιρασμένη σε πολιτική και οικονομία, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρουλιδάκης έχει αποφασίσει να συνοδεύσει, εκτός από το περιοδικό «Symbol», και με ενδιαφέρουσες προσφορές τον νέο «Επενδυτή».

 

Hδη, άλλωστε, έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς, ενώ έχει συνομιλήσει και με το πρακτορείο διανομής «Aργος». Το δεύτερο εγχείρημα αφορά μια παλαιότερη ιδέα του καλού συναδέλφου Θανάση Μαυρίδη, ο οποίος φαίνεται, έπειτα από χρόνια, να εισέρχεται στην άκρως ανταγωνιστική (σ.σ.: αλλά και συνάμα γνώριμη) αγορά του Σαββάτου.

 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τον εκδότη του «Φιλελεύθερου» να σκέφτεται τη μετεξέλιξη του επιτυχημένου site liberal σε εφημερίδα. Αν και ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο δεν αποκλείουν το νέο πολυσέλιδο, πολιτικοοικονομικό φύλλο να έχει κυκλοφορήσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

 

Με δεδομένο ότι θα μιλάμε για τον σαββατιάτικο «Φιλελεύθερο», εκ των πραγμάτων γεννιέται το ερώτημα που έχει να κάνει με το αν θα συνεχίσει ή όχι να εκδίδεται (και) το ημερήσιο φύλλο. Επ’ αυτού δεν έχει ληφθεί οριστική απάντηση.

 

Απεναντίας, υπάρχουν πρόσωπα, όπως ο διευθυντής του φύλλου, Παναγιώτης Λάμψιας, που θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αναστολής της ημερήσιας έκδοσης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου