Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αυτοψία: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Αντώνη Σρόιτερ

Απόψε στις 24.00 στον Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχεται στην Αυτοψία δύο άντρες.Ο πρώτος καλεσμένος είναι ο “άρχοντας των δαχτυλιδιών” Κώστας Καίσαρης. Τα διαμάντια, η συνεργασία με τον οίκο Bulgari, άγνωστες ιστορίες επωνύμων μέσα στο ιστορικό κοσμηματοπωλείο.

 

Την ζωή του, που μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι αφηγείται στον Αντώνη Σρόιτερ ο γνωστός κοσμηματοπώλης που «στολίζει» όλη την show biz και την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας. Πώς από διπλωμάτης άλλαξε επαγγελματική πορεία και ασχολήθηκε με τον λαμπερό κόσμο του κοσμήματος χτίζοντας το πιο πλούσιο πελατολόγιο. Πως με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που να συνεργάστηκε με τον γνωστό οίκο Bulgari.

 

Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Κώστας Καίσαρης διηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο γνωστές και άγνωστες ιστορίες που εκτυλίχθηκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο του με πρωταγωνιστές πλούσιους κι επώνυμους πελάτες. Παθιασμένοι έρωτες, παράνομες σχέσεις, γάμοι και χωρισμοί που σφραγίστηκαν από πανάκριβα κοσμήματα.

 

Ο Κώστας Καίσαρης μιλά και για την προσωπική του ζωή: τους δύο γάμους, τα πέντε παιδιά του και τον πρόσφατο λαμπερό γάμο της κόρης του Αναστασίας που έγινε κορυφαίο γεγονός στην κοσμική Αθήνα.

 

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο Έλληνας εκτιμητής διαμαντιών Κώστας Χαμαμτζής διηγείται στον Αντώνη Σρόιτερ την απίστευτη ιστορία ενός τεράστιου διαμαντιού στην Σιέρα Λεόνε. Πως ένα διαμάντι 709 καρατίων που βρέθηκε στον δρόμο από έναν ιερωμένο, πουλήθηκε στον διάσημο οίκο κοσμημάτων Graff αντί 6,5 εκατ. δολαρίων και ονομάστηκε «Το διαμάντι της ειρήνης» που αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση του βασανισμένου αφρικανικού κρατιδίου για να κλείσουν οι πληγές από τις εμφύλιες συρράξεις για το εμπόριο των «ματωμένων» διαμαντιών.

 

πηγή: tinamess.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00