Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ALPHA: Oι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα»

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη συναντούν τον Χρήστο Βερελή. Αποκαλύπτει ότι δάνεισε τη φωνή του σε διαφήμιση εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό! Μιλά για τα χρόνια της πολιτικής του πορείας και εξομολογείται πως ακόμα υπάρχει κόσμος που του ζητά «ρουσφέτια» παρά το γεγονός ότι έχει εγκαταλείψει την πολιτική εδώ και 10 χρόνια. Αναφέρεται στην οικογένεια του και εξηγεί ποιο είναι το χειρότερο ελάττωμα του Έλληνα και γιατί.

 

Αμέσως μετά η Ανθή Βούλγαρη έρχεται και μας ανακοινώνει ότι παντρεύεται τον ερχόμενο Σεπτέμβρη! Εξηγεί γιατί επέλεξε να είναι η Κατερίνα Καινούργιου μια από τις κουμπάρες της, ενώ συγκινείται όταν περιγράφει την προσωπική της ιστορία και το δύσκολο διάστημα που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.

 

Τέλος, ο Μπουράκ Χακί, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη σε ριάλιτι μόδας. Κάνοντας μια εξ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, μιλά για τη γνωριμία τους και πως κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου