Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται  και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Κυκλοφόρησαν φήμες το προηγούµενο διάστηµα για επανέκδοση της «Μεσηµβρινής» από τον Οµιλο Βαρδινογιάννη. Αλλά αυτές είναι μόνο φήμες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

 

  • Ζορίζουν και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό τα οικονοµικά της «Εφηµερίδας των Συντακτών».

 

-Ακούγεται έντονα πως στη στήριξη του κουµπάρου του, Μελισσανίδη, επενδύει ο Νίκος Ελευθερόγλου, για να εκδόσει νέο ημερήσιο κεντροδεξιό φύλλο.

 

-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα έδωσε εντολή την προηγούμενη βδομάδα να προηγείται ο Βαξεβάνης έναντι της «ΕΦ.ΣΥΝ.» στην πληροφόρηση για την διεύρυνση.

 

Ψιθυρίζεται πως είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνση του Δήμου Βερύκιου από τον Alpha μετά την απόλυτη κυριαρχία της πλευράς Βαρδινογιάννη στο κανάλι της Κάντζας

 

ΑΞΙΖΕΙ: Δύσκολα φαίνεται πως είναι  τα πράγματα στον Όμιλο Φιλλιπάκη, αφού σε αναγκαστική άδεια  βρίσκονται δυο-τρεις δηµοσιογράφοι που εργάζονται στις εφηµερίδες του Ομίλου.

 

– ∆εν θα πάει τελικά, όπως γράφτηκε, στην ΕΡΤ ο πρώην αρχισυντάκτης του Documento. gr, Γιάννης Καφάτος.

 

– Στον ραδιοφωνικό σταθμό 94,3 (πρώην «Ξένιος») ο δημοσιογράφος Νίκος Μερτζάνης, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος ενημέρωσης της ΕΡΤ, με καθημερινή δίωρη εκπομπή

 

  • Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha, φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα και “μεταγραφές”.  Τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να συζητηθεί το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha με φόντο τα νέα δεδομένα. Ακούγεται πως συζήτηση θα γίνει και για το μέλλον στο κανάλι της Κάντζας και για την Αγγελική Νικολούλη

 

– Η Έλενα Χριστοπούλου του  «Next Top Model» έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για να πάρει μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής «My style rocks»

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου