Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΣΚΑΪ σε Βουλευτή Αβδελά: Δεν ζητήθηκε κανένα δάνειο – Η εταιρεία είναι κερδοφόρος

 

Απάντηση προς τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης κ. Απόστολο Αβδέλα, έδωσε ο τηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ.

 

Στην ερώτηση του προς τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας, ο βουλευτής o κ.Αβδελάς ισχυρίστηκε ότι ο ομίλος ΣΚΑΪ αιτήθηκε δάνειο.

 

Στην απαντητική επιστολή της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη μεταξύ άλλων αναφέρει : «Ο ΣΚΑΪ είναι τα τελευταία δύο χρόνια, 2018 και 2017, και αναμένεται και κατά το τρέχον έτος 2019, η ΜΟΝΗ κερδοφόρα επιχείρηση τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας. Συνεπώς δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη για δανεισμό και ούτε ζητήθηκε από οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας δάνειο οποιουδήποτε ύψους για κάλυψη άμεσων δαπανών. Όλα δε τα σχετικά αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή και συνιστούν απλώς μυθεύματα»

 

 

 

Διαβάστε όλη την επιστολή της διοίκησης του ΣΚΑΪ προς τον Απόστολο Αβδελά, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης

“Αξιότιμε κ. Αβδελά,

Μόλις προ ολίγου λάβαμε γνώση -λόγω της δημοσιοποιήσεως της στον ηλεκτρονικό τύπο- της σημερινής επερώτησής σας με θέμα «Δανειοδότηση ΣΚΑΪ» προς τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης, το περιεχόμενο της οποίας μας εξέπληξε κατάφωρα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, όπως προκύπτει με ευκολία και για τον πλέον αδαή περί των οικονομικών από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς, ότι ο ΣΚΑΪ είναι τα τελευταία δύο χρόνια, 2018 και 2017, και αναμένεται και κατά το τρέχον έτος 2019, η ΜΟΝΗ κερδοφόρα επιχείρηση τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας. Συνεπώς δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη για δανεισμό και ούτε ζητήθηκε από οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας δάνειο οποιουδήποτε ύψους για κάλυψη άμεσων δαπανών. Όλα δε τα σχετικά αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή και συνιστούν απλώς μυθεύματα.

Ως εκ τούτου θα ήταν σκόπιμο η ενημέρωσή σας ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προέρχεται από έγκριτα και αξιόπιστα μέσα και πηγές, προκειμένου να προστατευθείτε από την αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους ιδιοτελείς σκοπούς.

Διατελούμε στη διάθεσή σας για όποια τυχόν περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Για την εταιρία

Ευαγγελία Κουτσαυτάκη

Δ/νουσα Σύμβουλος”

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου