Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σχολιαστής στο Action 24 ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Ολική επαναφορά στην επικαιρότητα, έστω και σε διαφορετικό μετερίζι, για τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη , ο οποίος ήταν το αναμφισβήτητο alter ego του πρώην πρωθυπουργού στη διάρκεια της παραμονής του στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής Επικρατείας συμφώνησε με το περιφερειακής εμβέλειας κανάλι της Αττικής Action 24, όπου και αναλαμβάνει ρόλο πολιτικού αναλυτή και σχολιαστή στο ούτως ή άλλως πλούσιο ενημερωτικό περιεχόμενο του τηλεοπτικού σταθμού.

 

 

Ειδικότερα θα  μφανίζεται στην εκπομπή «Evening Report» του Γ. Κουβαρά. Πάντως, με δεδομένο ότι εκτός της πολιτικής του πορείας στο πλευρό του Μεσσήνιου πολιτικού, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έχει αναπτύξει και έντονο συγγραφικό έργο δεν αποκλείεται να έχει διευρυμένες αρμοδιότητες στο κανάλι του Διονύση Παναγιωτάκη, συμμετέχοντας σε αντίστοιχες εκπομπές που πιθανόν θα προωθηθούν.

 

 

Για τους γνωρίζοντες, η απόφαση αυτή κάθε άλλο παρά άσχετη θεωρείται με τη δραστηριότητα που επιδεικνύει κατά καιρούς ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος συχνά-πυκνά παρεμβαίνει δυναμικά στην πολιτική επικαιρότητα. Προφανώς ένα… follow up είναι πάντα απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις, ιδιαιτέρως όταν η αρθρογραφία ή τα λεγόμενα του Αντώνη Σαμαρά προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου