Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έρχονται εξελίξεις στο Open

Εξαντλείται η υπομονή της πλευράς Σαββίδη με φόντο τη συνέχεια των «χαμηλών πτήσεων» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη. Οπως λένε οι γνωρίζοντες το κλίμα που επικρατεί στην Παιανία, αν δεν κατέγραφαν ικανοποιητικά νούμερα -συγκριτικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα- οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές τόσο καθημερινά όσο και το Σαββατοκύριακο με τη Φαίη Μαυραγάνη, οι εξελίξεις θα είχαν τρέξει πολύ πιο σύντομα.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, υψηλόβαθμα στελέχη του Open αναζητούν ήδη εναλλακτικές λύσεις για τον τομέα Ενημέρωσης κι ένα από τα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων ως επικεφαλής είναι αυτό του πρώην κραταιού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του
Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος μέχρι νεωτέρας έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης.

 

 

Μάλιστα, με βάση άκρως αξιόπιστες πηγές, η πρώτη κρούση έχει γίνει ήδη, καθώς στόχος της διοίκησης είναι οι όποιοι μετασχηματισμοί να έχουν υλοποιηθεί με τον ερχομό του 2020. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εν λόγω κινητικότητα καταδεικνύει πως ο Δημήτρης Μιχαλέλης και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται αν μη τι άλλο σε διαρκή αμφισβήτηση. Χαρακτηριστικό της ρευστής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι το γεγονός ότι εσχάτως υπήρξε αντιδικία μεταξύ των διευθυντικών στελεχών για τον προσανατολισμό του δελτίου ειδήσεων.

 

 

Στο μεταξύ, ο Τέρενς Κουίκ , που προσφάτως εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, φέρεται να είχε έντονο διάλογο με τον διευθυντή ενημέρωσης για τον τρόπο που παρουσιάζονται τα θέματα στο δελτίο ειδήσεων, υπογραμμίζοντας πως είναι φανερή η έλλειψη ξεκάθαρου στίγματος. Την ίδια στιγμή αποτελεί κοινό μυστικό πως το στενό περιβάλλον του Τσίπρα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας τόσο με τον Τέρενς Κουίκ όσο και με τους διευθυντές ενημέρωσης και ειδήσεων, δίνοντάς τους κατευθύνσεις για το πώς θα χειριστούν συγκεκριμένα ζητήματα.

 

 

Και μέσα σε όλα αυτά, επιμένουν οι πληροφορίες για μειώσεις μισθών και απολύσεις από το νέο έτος, δημιουργώντας νέα σύννεφα πάνω από την Παιανία, ενώ ήδη κάποιοι τεχνικοί και δημοσιογράφοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλα κανάλια, φοβούμενοι αρνητικές εξελίξεις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου