Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κυκλοφορεί το AllStar Basket Δεκεμβρίου

Πλούσιο σε ύλη, το νέο τεύχος του περιοδικού AllStar Basket κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

 

Κεντρικό του θέμα δεν είναι άλλο από τον Ρικ Πιτίνο και την ολική επαναφορά του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά και την ανάληψη της Εθνικής Ομάδας. Στο σχετικό άρθρο αποκαλύπτεται όλο το παρασκήνιο πίσω από το deal με το «τριφύλλι» αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία, για να οδηγήσει την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Στις σελίδες του νέου τεύχους μπορείτε να διαβάσετε συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη, που μιλά για τη ριζικά ανανεωμένη ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και ένα αφιέρωμα στην ομάδα-κόσμημα του Μεσολογγίου, Χαρίλαος Τρικούπης.

 

Το τεύχος φιλοξενεί επίσης συνεντεύξεις του σέντερ του Προμηθέα, Γιώργου Μπόγρη, του Φώτη Λαμπρόπουλου του Πανιωνίου, που αφηγείται απίθανες ιστορίες από τις μέρες που έπαιζε μπάσκετ στη Νότια Αμερική, αλλά και των αδελφών Αγραφιώτη, οι οποίοι έγιναν και οι τρεις τους διαιτητές!

 

Τέλος, το AllStar Basket καταπιάνεται με το κεφάλαιο των συχνών τραυματισμών στο NBA, που αλλάζει τη στρατηγική των ομάδων αλλά και των περιστατικών χρήσης απαγορευμένων ουσιών, που έκαναν έντονη την εμφάνισή τους στην αρχή της σεζόν.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου